Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za konzolu

Riskirao život vrativši se u goruću kuću kako bi spasio Xbox

pozar
Foto: Screenshot YouTube
30.01.2014.
u 09:00

Rano ujutro prošlog petka muškarac se probudio, a njegov dom u Olatheu bio je u plamenu. Brzo je izašao iz kuće, a onda je shvatio da je Xbox ostao unutra.

Muškarac iz Kansasa riskirao je vlastiti život vrativši se u kuću u kojoj je buktio požar samo da bi spasio igraću konzolu Xbox, piše The Independent.

Rano ujutro prošlog petka muškarac se probudio, a njegov dom u Olatheu bio je u plamenu. Brzo je izašao iz kuće, a onda je shvatio da je Xbox ostao unutra. Iako je vatra sve snažnije buktjela vratio se u kuću po konzolu.

Liječnici koji su stigli na mjesto događaja kazali su kako muškarac nije ozlijeđen te da je tek imao manje probleme zbog udisanja dima.

Požar je prouzročio kratki spoj u električnoj razvodnoj kutiji, a nastala šteta procjenjuje se na 80 tisuća dolara.

>>Požar im uništio dom, iz buktinje spašavala sina

>>Šefu ‘Carpe diem’ vatra progutala terasu kafića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije