Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Rimac kadetima: Nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja

Pred više od 400 okupljenih kadeta Kadetske bojne „Predrag Matanović“ te polaznicima studija Vojnog pomorstva iz Splita koji su predavanje iz Zagreba pratili video-vezom,  Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču
02. prosinca 2019. u 23:42 10 komentara 2282 prikaza
Mate Rimac održao predavanje kadetima
Foto: MORH / M. Čobanović
Pogledajte galeriju 1/12

Hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac održao je u ponedjeljak predavanje kadetima Hrvatske vojske na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ u Zagrebu te im je tom prigodom poručio kako se nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja.

Zagreb: Proglašenje gospodarstvenika i gospodarskog događaja 2019. godine VEČERNJI LIST I POSLOVNI DNEVNIK IZABRALI Mate Rimac je gospodarstvenik godine

Pred više od 400 okupljenih kadeta Kadetske bojne „Predrag Matanović“ te polaznicima studija Vojnog pomorstva iz Splita koji su predavanje iz Zagreba pratili video-vezom,  Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču protkanu ustrajnošću, ulaganjem i učenjem kao konstantom i jedinom formulom za uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).

Mate Rimac održao predavanje kadetima
1 / 12
Mate Rimac održao predavanje kadetima

Istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja, te kako se takvo dijeljenje u svojoj konačnici pretvara u umnožavanje znanja.Prisjećajući se početaka svog osobnog i poduzetničkog rast Rimac je pričao priču o neodustajanju, o strasti, o kreativnosti kojom je u počecima zajedno sa svojim timom nadoknađivao nedostatak sredstava, o upornosti i vjeri u sebe, o spremnosti na prihvaćanja rizika.

Predavanju je nazočio i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević. „Važno je imati viziju onoga što želimo napraviti, a Mate je pravi primjer toga. Imate pravu viziju koja zahvaljujući vašem znanju, trudu i željom za uspjehom daje konkretne rezultate i to govori o vama i vašem karakteru“, rekao je ministar Krstičević.

jakupcic
TKO JE UHIĆENI ŠEF ŠUMA
Ima 7 tisuća kuna veću plaću od premijera, dva stana, apartman na moru, zemlju, šumu...
PBZ
I DALJE OPREZNO
Mjere su popustile, ali i dalje je važno biti odgovoran i brinuti o zdravlju
  • cigrovski.darko:

    Kakve to veze vojnom obukom u OS RH ima, jel me netko može prosvijetliti , lijepo molim. Jedini pokazatelj uspješnosti nekog su konkretni materijalni ili financijski pokazatelji, a Rimac je godinama po revizorskim izvješćima gubitnik i tu je točka.

  • prajdali100:

    Ministre danas u Srbiji likuju ! Stigla nova 4 MI-35M helikoptera !!! Neki dan stigli i novi njemački helikopteri.Danas kod Vučića diktator Lukašenko.Po nekim najavama dogovara se PZO sustav S300 ! U koja smo mi doba ???? Pričamo šuplje priče ....

  • PaterT:

    Mate Rimac, pogled sa druge strane. Tu se objasnjava uspjeh u Rvackoj.