Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSPIRACIJA

Rimac kadetima: Nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja

Mate Rimac održao predavanje kadetima
Foto: MORH / M. Čobanović
1/12
02.12.2019.
u 23:42

Pred više od 400 okupljenih kadeta Kadetske bojne „Predrag Matanović“ te polaznicima studija Vojnog pomorstva iz Splita koji su predavanje iz Zagreba pratili video-vezom,  Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču

Hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac održao je u ponedjeljak predavanje kadetima Hrvatske vojske na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ u Zagrebu te im je tom prigodom poručio kako se nema uspjeha bez ustrajnosti, učenja i ulaganja.

Pred više od 400 okupljenih kadeta Kadetske bojne „Predrag Matanović“ te polaznicima studija Vojnog pomorstva iz Splita koji su predavanje iz Zagreba pratili video-vezom,  Rimac je iznio svoju životnu i poduzetničku priču protkanu ustrajnošću, ulaganjem i učenjem kao konstantom i jedinom formulom za uspjeh, priopćeno je iz Ministarstva obrane (MORH).

Mate Rimac održao predavanje kadetima
1/12

Istaknuo je kako je za uspješnost najvažnije učenje i dijeljenje znanja, te kako se takvo dijeljenje u svojoj konačnici pretvara u umnožavanje znanja.Prisjećajući se početaka svog osobnog i poduzetničkog rast Rimac je pričao priču o neodustajanju, o strasti, o kreativnosti kojom je u počecima zajedno sa svojim timom nadoknađivao nedostatak sredstava, o upornosti i vjeri u sebe, o spremnosti na prihvaćanja rizika.

Predavanju je nazočio i potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević. „Važno je imati viziju onoga što želimo napraviti, a Mate je pravi primjer toga. Imate pravu viziju koja zahvaljujući vašem znanju, trudu i željom za uspjehom daje konkretne rezultate i to govori o vama i vašem karakteru“, rekao je ministar Krstičević.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
11:20 03.12.2019.

Kakve to veze vojnom obukom u OS RH ima, jel me netko može prosvijetliti , lijepo molim. Jedini pokazatelj uspješnosti nekog su konkretni materijalni ili financijski pokazatelji, a Rimac je godinama po revizorskim izvješćima gubitnik i tu je točka.

PR
prajdali100
00:13 03.12.2019.

Ministre danas u Srbiji likuju ! Stigla nova 4 MI-35M helikoptera !!! Neki dan stigli i novi njemački helikopteri.Danas kod Vučića diktator Lukašenko.Po nekim najavama dogovara se PZO sustav S300 ! U koja smo mi doba ???? Pričamo šuplje priče ....

PA
PaterT
22:33 03.12.2019.

Mate Rimac, pogled sa druge strane. Tu se objasnjava uspjeh u Rvackoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije