Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINO SE POČASTIO

Crveni obrubi, hrvatska zastava, natpisi na sjedalima: Rimcu stigla njegova Nevera, oduševila je sve

Zagreb: Nevera i Bugatti izloženi ispred Esplanade kojice biti predstavljeni Macronu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
17.03.2024.
u 17:44

Objavio je i proces izrade svih detalja koji su postavljeni na njegovu Neveru, a koje su odradili zaposlenici Rimac Grupe

Ako ovih dana prolazite metropolom i vidite registraciju ''ZG MAGLA'', jednostavan je odgovor iza pitanja tko ga vozi. Naime, Mati Rimcu stigla je ovih dana njegova osobna Nevera, što je odlučio i podijeliti sa svojim pratiteljima na Facebooku.

- Konačno je moj dnevni vozač spreman - poručio je pratiteljima i time ih oduševio. Ova jurilica i inače nije uobičajena, no Rimac ju je odlučio dodatno personalizirati pa je tako dao na neka mjesta staviti crvene obrube i natpise, a na retrovizor je stavio i hrvatsku zastavu. Crveno je i suvozačko sjedalo, na kojem piše ''K8'', dok na vozačkom piše ''M8''. Ova nevera je osim toga i boje vina.

Objavio je i proces izrade svih detalja koji su postavljeni na njegovu Neveru, a koje su odradili zaposlenici Rimac Grupe. 

- Ako itko na ovom svijetu zaslužuje ovo remek-djelo, onda si to ti. Stvarno mi je drago zbog tebe - pisali su pratitelji, a neki su brzo primijetili i kako ''K8'' i ''M8'' zapravo znači Kate, njegova supruga Katarina, i Mate

POVEZANI ČLANCI:

- Jučer je projurio pokraj mene kao neki vanzemaljski objekt. Wow, predivan je - pisali su.

>> VIDEO Mate Rimac odgovorio kritičarima: 'Evo, ajmo prebrojit na koliko auta radimo'

 

Ključne riječi

Komentara 14

DO
doktorica
21:00 17.03.2024.

bolje bi bilo da je načinio auto za obične građane,isplativ.

NK
Najam krova
18:24 17.03.2024.

Kad će vratiti milijune za petu generaciju?

DU
Deleted user
19:31 17.03.2024.

Fino se on počastio EU fondovima. I registracijom se ruga kako ih je još zamaglio. A kad EPPO zakuca na vrata bit će plača. I njegovog i AP-ovog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije