Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaplinijeli osam vila
Povratak na članak

Rim udario na romsku mafiju: Vlasti srušile “grad” svemoćnog klana

Koliko je važna bila ta operacija protiv klana Casamonica pokazuje i činjenica da je bilo prisutno čak 600 policajaca

Komentari 12

DU
Deleted user
23:37 22.11.2018.

Jesu li dotična " gospoda" imala kalašnjikove?... fini su to ljudi.... treba ih još više dovesti u Hrvatsku... manjine su ipak naše blago.....kaj me gledate ko da sam lud?... poslije opomene sam se upristojio :D

VL
PL
@ploto@
06:51 23.11.2018.

To su rođaci od Veljka Kajtazija.

VL
Avatar matalan
matalan
07:42 23.11.2018.

Zato je rodonačelnik 46 puta išao u Rim da dogovori preseljenje romulesku instruktora u Zagreb..

VL
2X
2Xgeneral
08:01 23.11.2018.

pa ima matan miki za svoje glasaće socijalne stanove u jelkovcu i podbrežju. neka ekipa dođe u hrvatsku a matan miki bu se pobrinul da dobiju domovnice kao izuzetno potrebni članovi zagrebačke zajednice. nek malo razbije monotoniju sa zemljacima.

VL
CA
campa
09:14 23.11.2018.

Ako su ogorčeni postupanjem Talijanskih vlasti neka traže smještaj u Hrvatskoj.Kod nas mogu nesmetano divlje graditi,švercati,krasti kršiti zakone bez kažnjavanja i živjeti po svojim zakonima.Neka se samo najave pravim osobama iz politike i nemoraju da brinu.Jedina sreća što se vicevii o ciganima u Hrvatskoj više neće pričati jer se Hrvatska iseljava a oni koji ostaju njima nije ni do čega zbog brige o preživljavanju.

VL
KU
kupatilo
01:35 23.11.2018.

Ima toga i kod nas.Nazalost jako puno.U Rijeci Mate Grubjesic radi sto hoce.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:15 23.11.2018.

U Serviji zastave na pola koplja 😁

VL
AO
ante.oreskovic75
08:59 23.11.2018.

Samo neka se igraju Rimljani,ako im dođe Bandić ................!

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
06:19 23.11.2018.

"Zaplinjeli" su vile. Nista, terminatori će doći bez gaća i svu mafiju udaljiti od obezgaćenog naroda

VL
KU
kupatilo
13:31 23.11.2018.

Najgore je biti hrvat i postivat zakone.Tad si osuden na propast.Nonstop neka nova davanja izmišljaju i jadan si ako to neplacas onda ti uzmu mirovinu a bolestan si i nisi u sitaciji nista nacrno zaradit.Legalno ti pokupe a na crno te kazne i dizivota si rob.Ovako ovi imaju svoju državu u drzavi i nikoga nepostuju nitise kojih zakona pridrzavaju.Eto u Italiji je trebalo 48 godina ko i Dinamu dase nesto poduzme i brzo ce sve bit opet po starom.U zagrebu su oružani sukobi isto u Rijeci.Em stosi nesiguran za svoj i zivot svoje djece i ako sve to prezivis onda dojde nared drzava sa otimacinom da pozalis dasi i prezivio.Imam 56 godina ali i sam razmišljam o odlasku.Nemam dugova nemam ovrha ali dokad ce biti tako jer nemoguce je sve to dati sto oni traze od nas a dabi dali ovakvima.Zato kazem neisplati se biti posten.Nekad je to covjeka cinilo ponosnim.Ali vremena su druga.Vlastito djete vas ismijava i kaze,eto sto imamo od postenja.Radimo i po 20 sati samo da nismo nilom duzni a drugi zato vrijeme uzivaju odmaraju i imaju bolje auto i bolju kucu.Gubim snagu za daljnju borbu a vjerujem ivi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.