Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MJESEČARIO JE'

Riješen slučaj u Italiji: Dječak nestao usred noći, slučajno ga pronašao novinar

Bolzano Laura Perselli Peter Neumair murder research in the Adige River
ESPA Photo Agency/Newscom/PIXSELL
23.06.2021.
u 16:12

Dječaka od gotovo dvije godine roditelji su posljednji put vidjeli u svojoj sobi u ponedjeljak navečer

Dijete koje je nestalo u ponedjeljak nekoliko kilometara od svoje kuće kod talijanske Toskane pronašao je novinar koji je trebao napraviti reportažu o njegovom nestanku. 

Dječaka od gotovo dvije godine roditelji su posljednji put vidjeli u svojoj sobi u ponedjeljak navečer, a idućeg dana je nestao, prenosi BBC. Oko tisuću ljudi i helikopter već su idućeg dana krenuli u potragu za dječakom, da bi ga nakraju našao novinar Guiseppe Di Tommaso. 

Dok je hodao do kuće kako bi porazgovarao s roditeljima dječaka, Di Tommaso je čuo zvukove na strmini pokraj ceste i odmah pozvao policiju koja je došla na mjesto. 

- Čuo sam plač ali sam mislio da ću pronaći životnju, kazao je spašavatelj Danilo Ciccarelli koji se spustio užetom da bi na kraju tamo pronašao dječaka. 

Pretpostavlja se da je dječak mjesečario i zbog toga izašao van iz kuće. U međuvremenu je prebačen u bolnicu, a pretrpio je manje ozljede. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije