Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otkriven razlog zbog kojeg su muškarci prijetili da će se baciti s dimnjaka

Pred zgradu Centra za socijalnu skrb u Rijeci došli su policijski službenici, ali nije bilo potrebe za intervencijom.
04. rujna 2017. u 15:18 16 komentara 4725 prikaza
Drama u Rijeci
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4
Dvojica bivših korisnika prihvatilišta za beskućnike "Oaza" u Rijeci, nezadovoljni što su izbačeni iz prihvatilišta te što nemaju gdje boraviti, popeli su se u ponedjeljak na dimnjak Centra za socijalnu skrb u Rijeci visine dvadesetak metara te tamo ostali oko dva i pol sata dok nije dogovoreno da će se moći vratiti u prihvatilište. Šećerana očevid DUGI PREGOVORI Okončana višesatna drama: Predao se muškarac iz Šećerane!

Kako su kazali nakon spuštanja s dimnjaka, beskućnici Marko Fiket i Dario Ivanković su se na ovaj potez odučili kako bi ukazali na svoju tešku situaciju, s obzirom na to da su proteklih mjesec i pol dana, od kad su izbačeni iz "Oaze", proveli spavajući na otvorenom, na plažama te hraneći se iz spremnika za otpad. "Želimo samo normalno živjeti i da imamo priliku raditi", kazao je Ivanković.

Drama u Rijeci
1 / 15
Drama u Rijeci

Pred zgradu Centra za socijalnu skrb u Rijeci došli su policijski službenici, ali nije bilo potrebe za intervencijom.

Prema tvrdnjama osoba koje vode prihvatilište "Oaza" dvojici beskućnika uskraćene su usluge prihvatilišta jer se nisu pridržavali kućnog reda i to ponovljeno, nakon upozorenja. Odredbe kućnog reda odnose se na izazivanje nereda, zabranu konzumacije alkohola, droga, pridržavanja vremena napuštanja prihvatilišta navečer i slično. 

No, Fiket i Ivanković tvrde da ih nisu obavijestili zbog čega su izbačeni.

Za utorak ujutro je dogovoren sastanak njih dvojice, predstavnika riječke Gradske uprave, prihvatilišta "Oaza" i drugih mjerodavnih strana, na kojem će se njima predočiti što se od njih očekuje ako žele ostati u prihvatilištu. 

Nezadovoljan Završila drama: Vatrogasci spustili azilanta koji je prijetio da će se baciti Kolarec KOD KRIŽEVACA Nožem ubo sina u trbuh pa si pištoljem oduzeo život Dubrava Ukleto naselje Susjedi: Prije dva dana bili su kao golupčići, a sada su oboje mrtvi
Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • Boras:

    Onaj tko misli skocit taj i skoci i ne paravi predstave..........

  • kupatilo:

    Ma policija se zahebala.Tosu dimnjačari.

  • Boras:

    I drama se zavrsila sa sretnim krajem,,,,ni jedan nije skocijo..........