Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Riječki pekar oduševio svoje sugrađane: Prodavat će kruh za 5 kuna

Pula: Pekarnica koja peče kruh po receptu koji je star 1000 godina
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
08.11.2022.
u 09:29

Drago mi je da im s ovakvim cijenama olakšam život i uljepšam blagdane, ističe Qenaj.

Mnogi s krajnjom nelagodom odlaze u trgovine, a dok stoje u redu s svojom košaricom sa strahom se pitaju koliko će ovaj puta cijena otići gore. Unatoč inflaciji, postoje i hvalevrijedni primjeri.

Vlasnik lanca pekara Arena Lulezim Qenaj iz Rijeke poznat je od ranije po svojim humanitarnim akcijama, a posljednja će itekako olašati barem malo život njegovim sugrađanima, piše Novi list.

Najnovija akcija počinje od 15. studenog i trajat će mjesec dana. U tom razdoblju građani će moći kupiti kruh po samo pet kuna.

-  Nije mi teško jer znam da ljudi nemaju. Drago mi je da im s ovakvim cijenama olakšam život i uljepšam blagdane, ističe Qenaj.

Poznati riječki pekar poznat je po tome da ljudima teškog materijalnog stanja već godinama daruje potpuno besplatno pekarske proizvode.

VIDEO: Papa Franjo: Svaki put kad žena dospije na visoku poziciju u Vatikanu, stvari se poboljšaju!

Ključne riječi

Komentara 1

HA
HERCEGOVA@AC
18:17 08.11.2022.

Svaka mu čast. Čudno da nije neki Mijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije