Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabio pogodak

Španjolci kritiziraju Modrića: 'Loša večer Hrvata, stvarao je kaos u Realu'

LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
SUSANA VERA/REUTERS
08.11.2022.
u 09:06

Nije to bila večer Luke Modrića i branitelja naslova Reala koji su potopljeni na gostovanju kod Raya.

Real Madrid je šokantno izgubio na gostovanju kod Rayo Vallecana 3:2, a Luka Modrić je bio kapetan momčadi i zabio je pogodak iz kaznenog udarca. 

Španjolski mediji nisu naklonjeni našem nogometnom asu koji je odigrao 66 minuta, ali nije pružio predstavu na svom uobičajenom nivou. 

- Hrvat je imao lošu večer. Nedostajala mu je preciznost kako bi svladao suparnički pritisak, a izgubio je i puno lopti koje su onda stvarale kaos u redovima Reala. Preuzeo je odgovornost za penal i tu nije pogriješio - piše poznata Marca. 

Madridski AS je branio Modrića i istaknuo: ' Modrić je davao sve od sebe da povede ekipu do bodova, ali da se vidjelo kako je dobar dio momčadi već mislima na Svjetskom prvenstvu u Katru što je i glavni razlog ovog poraza.'

Golove možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

Komentara 1

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
12:52 08.11.2022.

Sasvim normalno da se istina veli u inozemstvu. Kaj,nemres uvijek biti za 5.Ljudski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije