Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na krnjevu

Riječki motociklist oborio i teško ozlijedio tinejdžera

motociklist, policija, nesreća
Petar Glebov/Pixsell
30.07.2012.
u 21:21

Riječ je o djetetu starosti između 14 i 15 godina koje je u naletu motocikla na njega teže ozlijeđeno i prevezeno u Dječju bolnicu Kantrida

Na Novoj cesti na riječkom Krnjevu, nedaleko caffe bara Alibi, večeras oko 20.30 sati motociklom je oboren pješak.

Kako je izvijestio Operativno komunikacijski centar PU primorsko - goranske riječ je o djetetu starosti između 14 i 15 godina koje je u naletu motocikla na njega teže ozlijeđeno i prevezeno u Dječju bolnicu Kantrida. Više o okolnostima nesreće znat će se kad bude obavljen očevid koji još traje.

Komentara 3

CH
chemica
22:31 30.07.2012.

Mislim da je djetetu svejedno.

DU
Deleted user
21:50 30.07.2012.

Srpski / bosanski OBORITI ... SRUŠITI = hrvatski.

Avatar lady_chantal
lady_chantal
09:59 31.07.2012.

silverback; Srpski / bosanski OBORITI ... SRUŠITI = hrvatski ---------------------------------------------------------- Još ti nije kasno da upišeš večernju školu =)...ili guglaj "hrvatski jezični portal". obòriti (što, koga) svrš. 〈prez. òborīm, pril. pr. -īvši, prid. trp. òboren〉 1.učiniti da padne po dužinini ono što je čvrsto u jednoj točki ili u podnožju; povaliti, prevaliti, srušiti 2.pren. a. učiniti da tko padne na ispitu ili ponavlja razred b. zbaciti s vlasti ili položaja; svrgnuti c. sniziti cijenu, obezvrijediti d. opovrgnuti, pobiti dokaze ili tvrdnju oboriti pogled, oboriti glavu pokunjiti se, spustiti pogled; oboriti se na koga napasti koga, navaliti fizički ili riječima; oboriti s nogu 1. učiniti da se tko ne može držati na nogama (npr. od bolesti) 2. pren. jako iznenaditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije