Naslovnica Vijesti Crna kronika

Konobaricu posjeo na barski stolac te dirao po spolovilu

Muškarac, koji je tvrdio da je sve to bila šala, osuđen je na godinu dana zatvora zbog silovanja
12. veljače 2019. u 12:24 5 komentara 1596 prikaza
silovanje
Foto: Thinkstock

Vrhovni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu varaždinskog Županijskog suda koji je Josipa S. osudio na godinu dana zatvora zbog silovanja, prenosi 24sata. Muškarcu se uračunava u kaznu zatvora i vrijeme koje je proveo u pritvoru od 8. do 23. srpnja 2014. godine.

DOBIO 12 GODINA ZATVORA Četnik ju je silovao ispred djece, a poznaju se još iz osnovne škole

Vlasnik kafića je konobaricu posjeo na barski stolac te joj je gurnuo dva prsta u vaginu. Uplašena djevojka počela je bježati u skladište, ali muškarac je krenuo za njom. Skinuo je gaće i pokušao je natjerati da ga spolno zadovolji. Konobarica je nakon napada bila izvan sebe i po navodima svjedoka psihički slomljena te je potražila psihijatrijsku pomoć.

Na prvostupanjskome sudu vlasnik kafića je negirao optužbe, tvrdeći da je htio uhvatiti konobaricu za grudi. Negiranje nije prihvaćeno te je Vrhovni sud presudio da je Josip S. počinio kazneno djelo za koje ga se tereti.

 

roštilj
NIKAD JEDNOSTAVNIJE
Prvi put roštiljate? Olakšajte si život s ovim priborom!

A1 izdvaja za Vas

  • bljak007:

    Ako ju je posjeo na barsku stolicu a ona sjedi nema šanse da ju dira po spolovilu, nije joj na čelu. Svi znamo kad sjedi ona je zaštičena.

  • serđo12:

    Eh,te cure ?!kad sam ja bio konobar na moru nikad nisam prijavio cure koje su mi to radile!

  • subara:

    Kako je ona uspjela izbrojati koliko je prstiju bilo.jbt. Maca izvjezbana,zna tocno svaku mjeru,debljinu,dužinu,koji prst,koliko prstiju.