Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražio je blažu kaznu

Konobaricu posjeo na barski stolac te dirao po spolovilu

silovanje
Foto: Thinkstock
12.02.2019.
u 12:24

Muškarac, koji je tvrdio da je sve to bila šala, osuđen je na godinu dana zatvora zbog silovanja

Vrhovni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu varaždinskog Županijskog suda koji je Josipa S. osudio na godinu dana zatvora zbog silovanja, prenosi 24sata. Muškarcu se uračunava u kaznu zatvora i vrijeme koje je proveo u pritvoru od 8. do 23. srpnja 2014. godine.

Vlasnik kafića je konobaricu posjeo na barski stolac te joj je gurnuo dva prsta u vaginu. Uplašena djevojka počela je bježati u skladište, ali muškarac je krenuo za njom. Skinuo je gaće i pokušao je natjerati da ga spolno zadovolji. Konobarica je nakon napada bila izvan sebe i po navodima svjedoka psihički slomljena te je potražila psihijatrijsku pomoć.

Na prvostupanjskome sudu vlasnik kafića je negirao optužbe, tvrdeći da je htio uhvatiti konobaricu za grudi. Negiranje nije prihvaćeno te je Vrhovni sud presudio da je Josip S. počinio kazneno djelo za koje ga se tereti.

 

Ključne riječi

Komentara 5

BL
bljak007
13:26 12.02.2019.

Ako ju je posjeo na barsku stolicu a ona sjedi nema šanse da ju dira po spolovilu, nije joj na čelu. Svi znamo kad sjedi ona je zaštičena.

SE
serđo12
13:01 12.02.2019.

Eh,te cure ?!kad sam ja bio konobar na moru nikad nisam prijavio cure koje su mi to radile!

SU
subara
21:41 12.02.2019.

Kako je ona uspjela izbrojati koliko je prstiju bilo.jbt. Maca izvjezbana,zna tocno svaku mjeru,debljinu,dužinu,koji prst,koliko prstiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije