Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenske nepogode u rijeci
Povratak na članak

Riječka tržnica ponovno poplavljena, voda se i dalje mora prokuhavati

Posljednje oborine izazvale su izlijevanje mora na riječku tržnicu, a prije neki dan poplavio je i nogometni stadion Kantrida. Obilne kiše već desetak dana padaju na riječko tlo.

Komentari 5

OB
-obrisani-
12:04 31.12.2009.

Koliko vidim na pijaci u Rijeci vec je crvena boja dominantna.

VL
OB
-obrisani-
17:02 31.12.2009.

večeras gostuje bajaga kojeg se sječamo s turneje po krajini tjedan dana prije oluje,plačeno 40 000 eura, neznam koliko košta brod balkanbskog krvnika koji je grad rijeka kao najpreču potrebu kupio,možda bi bolje bilo nofce utrošiti u neke preče stvari,nprr tržnicu,ma koga briga za tržnicu,ako je ovo o zagrijavanju točno,te razina mora poraste bit če veselja,

VL
OB
-obrisani-
19:55 31.12.2009.

Ivini glasaci stizu na Trg Republike u crvenim odijelima ,dok ce sam Ivo po preporuci zene obuci ljubicasto.Bandicevi dolaze lako obuceni sa crvenim kapama ,bijelim kosuljama sa grbom i plavim pantalonama, Stipe je poceo sam sebe zaliti i obuci ce sve crno.

VL
OB
-obrisani-
21:22 31.12.2009.

Hebao vas Bajaga.Cijelu godinu iz Rijeke dolaze komentari od crvene bande,kako je Država Hrvatska rastrošna,kako narod stenje pod cijenama i malim primanjima,da bi ovi lokalni šerifi na ovakav provokativni način upriličili četnika na glavnom trgu i još ga platili 40 tisuća eura ! Da vas je barem voda odnjela zajedno s drekom,bando crvena farizejska.Što si tamo niste doveli svojeg \"bljedolikog vodozemca\" smradovi lažljivi.Vi da ste u prilici vladati na državnoj razini,rastrhižili bi i vlastitu mater.Samo me zanima hoće li policija i Porezna odraditi svoj posao,pa provjeriti radnu dozvolu,a pogotovu dali četnik plača ZAMP.

VL
Avatar grga-čvarak
grga-čvarak
19:48 01.01.2010.

TREBA JOVANOVIĆE I LINIĆE OBERSNELE PODAVITI U TOJ VODI I PRINET ŽRTVE BOGU MERA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.