Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenske nepogode u rijeci

Riječka tržnica ponovno poplavljena, voda se i dalje mora prokuhavati

poplava u rijeci
Foto: Goran Kovačić
1/7
31.12.2009.
u 11:34

Posljednje oborine izazvale su izlijevanje mora na riječku tržnicu, a prije neki dan poplavio je i nogometni stadion Kantrida. Obilne kiše već desetak dana padaju na riječko tlo.

Kraj godine Riječani će zasigurno pamtiti po nevoljama koje im je donijela kiša koja nikako ne prestaje padati.

Obilne kiše već desetak dana moče riječko tlo zadavajući građanima nesnosne glavobolje zbog problema koje su prouzročile.

Posljednje oborine izazvale su izlijevanje mora na riječku tržnicu pa su se prodavači i kupci snalazili na najčudnovatije načine kako bi obavili razmjenu. Najtraženiji proizvod sada su gumene čizme.

Riječka se tržnica i prošlog tjedna našla pod vodom, a neki dan poplavio je i nogometni stadion Kantrida.

Ipak, najveći problem što ga izaziva obilje kiše ipak je to što su izvori pitke vode riječkog prstena već danima zamućeni pa je vodu do daljnjega potrebno prokuhavati.

 

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:04 31.12.2009.

Koliko vidim na pijaci u Rijeci vec je crvena boja dominantna.

OB
-obrisani-
17:02 31.12.2009.

večeras gostuje bajaga kojeg se sječamo s turneje po krajini tjedan dana prije oluje,plačeno 40 000 eura, neznam koliko košta brod balkanbskog krvnika koji je grad rijeka kao najpreču potrebu kupio,možda bi bolje bilo nofce utrošiti u neke preče stvari,nprr tržnicu,ma koga briga za tržnicu,ako je ovo o zagrijavanju točno,te razina mora poraste bit če veselja,

OB
-obrisani-
19:55 31.12.2009.

Ivini glasaci stizu na Trg Republike u crvenim odijelima ,dok ce sam Ivo po preporuci zene obuci ljubicasto.Bandicevi dolaze lako obuceni sa crvenim kapama ,bijelim kosuljama sa grbom i plavim pantalonama, Stipe je poceo sam sebe zaliti i obuci ce sve crno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije