Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Riječanke o Vidoševiću: Ljepši je nego na TV-u

Kao što je ovladao ekonomskim znanjem i vještinama, Vidošević je ovladao i vještinom zavođenja potencijalnih birača, pogotovo onih ženskog roda, što se lijepo vidjelo i danas na riječkoj šetnici.
17. studenoga 2009. u 12:58 54 komentara 6 prikaza
Nadan Vidošević
Foto: Arhiva VL

Ajme, još je lipši nego na televiziji!, komentirale su Riječanke u najboljim godinama danas na riječkom Korzu gdje im je predsjednički kandidat Nadan Vidošević dijelio svježe ubrane crvene ruže.

Kao što je ovladao ekonomskim znanjem i vještinama, Vidošević je ovladao i vještinom zavođenja potencijalnih birača, pogotovo onih ženskog roda, što se lijepo vidjelo i danas na riječkoj šetnici.

No nisu sve gospođe bile zadovoljne (samo) ružama! Tako je jedna gospođa pitala prijateljicu što gospodin dijeli, a kada joj je ova odgovorila da je riječ o ružama, žalosno je procijedila:

- Zar samo ruže?!

Postane li Vidošević treći hrvatski predsjednik, možda gospođa dobije i nešto više od ruža, primjerice bolji život, a upravo to on i obećava. U Rijeci, u prostorijama Primorsko-goranskog saveza koji podržava njegovu kandidaturu za predsjednika, Nadan Vidošević posebno se pohvalno izrazio o mogućnostima Rijeke i Primorsko-goranske županije da svojim prirodnim položajem, resursima, postojećom infrastrukturom i (budućim) modernim industrijskim kapacitetima donese blagostanje ne samo stanovnicima županije, nego pokrene i gospodarski procvat cijele Hrvatske.

- Zahvalan sam PGS-u na podršci, a našli smo zajednički jezik upravo na pitanjima ekonomskog potencijala Primorsko-goranske županije, i potrebi za njihovim daljnjim razvojem - istaknuo je Vidošević.

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
  • zlatka:

    Mirek, spasi Hrvatsku!

  • stripi:

    Od svih kandidata jedino Nadan Vidošević ima realne šanse za pobjedu. Hrvatskoj je potreban Predsjednik poput Vidoševića koji shvaća da je, za izlazak iz krize, neophodno da se u Hrvatskoj gospodarstvo napokon počne ozbiljno shvaćati. Jedino Vidošević govori o tim, ... prikaži još! na prvi pogled, bolnim temama koje nitko ne želi čuti a kamoli o njima govoriti u vrijeme kampanje. Ostali kandidati dijele stanove i lupetaju ustaljene fraze, ali to ne nudi izlaz iz već ulaz u još dublju krizu. Hrvatska ima šansu uz Nadana Vidoševića kao Predsjednika, to je sigurno!.

  • -obrisani-:

    Od njegove \"ljepote\", koristi iste kao i od Mesine ružnoće.