Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
George Clooney na hrvatski način

Riječanke o Vidoševiću: Ljepši je nego na TV-u

Nadan Vidošević
Arhiva VL
17.11.2009.
u 12:58

Kao što je ovladao ekonomskim znanjem i vještinama, Vidošević je ovladao i vještinom zavođenja potencijalnih birača, pogotovo onih ženskog roda, što se lijepo vidjelo i danas na riječkoj šetnici.

Ajme, još je lipši nego na televiziji!, komentirale su Riječanke u najboljim godinama danas na riječkom Korzu gdje im je predsjednički kandidat Nadan Vidošević dijelio svježe ubrane crvene ruže.

Kao što je ovladao ekonomskim znanjem i vještinama, Vidošević je ovladao i vještinom zavođenja potencijalnih birača, pogotovo onih ženskog roda, što se lijepo vidjelo i danas na riječkoj šetnici.

No nisu sve gospođe bile zadovoljne (samo) ružama! Tako je jedna gospođa pitala prijateljicu što gospodin dijeli, a kada joj je ova odgovorila da je riječ o ružama, žalosno je procijedila:

- Zar samo ruže?!

Postane li Vidošević treći hrvatski predsjednik, možda gospođa dobije i nešto više od ruža, primjerice bolji život, a upravo to on i obećava. U Rijeci, u prostorijama Primorsko-goranskog saveza koji podržava njegovu kandidaturu za predsjednika, Nadan Vidošević posebno se pohvalno izrazio o mogućnostima Rijeke i Primorsko-goranske županije da svojim prirodnim položajem, resursima, postojećom infrastrukturom i (budućim) modernim industrijskim kapacitetima donese blagostanje ne samo stanovnicima županije, nego pokrene i gospodarski procvat cijele Hrvatske.

- Zahvalan sam PGS-u na podršci, a našli smo zajednički jezik upravo na pitanjima ekonomskog potencijala Primorsko-goranske županije, i potrebi za njihovim daljnjim razvojem - istaknuo je Vidošević.

Komentara 54

ZL
zlatka
16:46 17.11.2009.

Mirek, spasi Hrvatsku!

ST
stripi
20:30 18.11.2009.

Od svih kandidata jedino Nadan Vidošević ima realne šanse za pobjedu. Hrvatskoj je potreban Predsjednik poput Vidoševića koji shvaća da je, za izlazak iz krize, neophodno da se u Hrvatskoj gospodarstvo napokon počne ozbiljno shvaćati. Jedino Vidošević govori o tim, na prvi pogled, bolnim temama koje nitko ne želi čuti a kamoli o njima govoriti u vrijeme kampanje. Ostali kandidati dijele stanove i lupetaju ustaljene fraze, ali to ne nudi izlaz iz već ulaz u još dublju krizu. Hrvatska ima šansu uz Nadana Vidoševića kao Predsjednika, to je sigurno!.

OB
-obrisani-
14:09 17.11.2009.

Od njegove \"ljepote\", koristi iste kao i od Mesine ružnoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije