Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivolov na Cresu
Povratak na članak

Riječaninu u prtljažniku pronašli jelena i pušku

Lovačku pušku oduzela je policija, a tele jelena predano je lovačkom društvu.

Komentari 5

DU
Deleted user
15:17 30.12.2013.

Koliko se te divljači namnožilo u zadnje vrijeme svatko bi trebao imati oružje i polako ih rješavati. Živim u mjestu na staroj karlovačkoj gdje u naselju ima bar pet znakova da se čuvaš divljači i znači što god da se desi ja sam kriv jer nisam obratio pažnju na znak. Da vučem auto na špagi i da ga jelen bubne opet ja kriv. Do kada tako?

VL
Avatar comparator
comparator
15:06 30.12.2013.

Riječanin to nebi nikad napravio. Riječani jedu ribu s Kvarnera.

VL
AK
akil
22:01 30.12.2013.

I kad je kolega lovac mislio danas je bilo sretno,policija pokvari dan.Medalja ima dvije strane zar ne!

VL
VU
vulgarisvulgaris0
07:24 07.01.2014.

dobro da nije bila .Jelena

VL
IB
ivan.biljan68
17:14 09.08.2015.

Samo se pitam,gdje će završiti jelen? Dal na nekom stolu od"malo jačih"lovaca il će ga prodat nekom restoranu.Jelen više neće praviti štetu seljacima,lovno društvo je napunilo"kasicu"policija će svoju,a,ovaj mudonja je sam u kakici : nema ulova i još"masnu"kaznu treba platiti i ostao bez puške,a skoro i auta. Dobar tek---nekomu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.