Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivolov na Cresu

Riječaninu u prtljažniku pronašli jelena i pušku

jelen
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
30.12.2013.
u 13:49

Lovačku pušku oduzela je policija, a tele jelena predano je lovačkom društvu.

Odstrijeljeni jelen i lovačka puška s optičkim nišanom i streljivom pronađena je u prtljažniku automobila 28 godišnjeg Riječanina kojeg je u subotu opatijska policija, nakon dojave kolega s Lošinja, zaustavila na području Mošćeničke Drage. Tele jelena muškarac je odstrijelio u lovištu na otoku Cresu toga poslijepodneva, a kad je policija na Lošinju o krivolovu primila dojavu i krenula u potragu, muškarac je već bio napustio otok.

No, na kopnu, na području Mošćeničke Drage, zaustavili su ga policajci i u prtljažniku njegova automobila pronašli odstrijeljenu divljač i oružje. Lovačku pušku oduzela je policija, a tele jelena predano je lovačkom društvu. Kriminalističkim istraživanjem policija je ustanovila da je 28-godišnjak lovio bez potrebnih odobrenja, čime je počinio prekršaje iz Zakona o lovu. Prekršajno je prijavljen Prekršajnom sudu u Malom Lošinju.

>>Krivolov na ljetovanju: Mladi Mađar izronio deset školjki periski

Komentara 5

DU
Deleted user
15:17 30.12.2013.

Koliko se te divljači namnožilo u zadnje vrijeme svatko bi trebao imati oružje i polako ih rješavati. Živim u mjestu na staroj karlovačkoj gdje u naselju ima bar pet znakova da se čuvaš divljači i znači što god da se desi ja sam kriv jer nisam obratio pažnju na znak. Da vučem auto na špagi i da ga jelen bubne opet ja kriv. Do kada tako?

Avatar comparator
comparator
15:06 30.12.2013.

Riječanin to nebi nikad napravio. Riječani jedu ribu s Kvarnera.

AK
akil
22:01 30.12.2013.

I kad je kolega lovac mislio danas je bilo sretno,policija pokvari dan.Medalja ima dvije strane zar ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije