Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Pao" diler

Riječanin uhićen s 818 grama heroina u paketićima

heroin
VL FOTO
16.02.2012.
u 16:43

Muškarac je kazneno prijavljen te je doveden u Županijsko državno odvjetništvo

Pojačani nadzor policajaca iz Odjela kriminaliteta droga PU primorsko-goranske urodio je plodom. Jučer je na području Kastva uhićen 29-godišnji Riječanin kod kojega  su pronađene vrećice s ukupno 818 grama heroina.

Po završetku kriminalističkog istraživanja policija ga je kazneno prijavila te je danas doveden u Županijsko državno odvjetništvo.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:59 16.02.2012.

Eto sused pa ti budi mali poduzetnik. dečko si je skupil malo nofaca, nabavio robu široke potrošnje, naprafil si je i neki poslovni prostor, kupil si je slotejp trake, malu vagicu i onda došli pajkani porazbijali mu sve i još u zatvor i platit kaznu.

OB
-obrisani-
22:34 16.02.2012.

Inaće sused ovaj moj dole komentar je sarkazam, to ti velim radi administratora kaj bu ga deletel. Zapraf ja da mogu bi tog dilera besil na prfu banderu i još bi mu nataknul natpis na komad papira \"Diler i ubojica\", je tak bu bil, moja ti stara veli kak su tako jednoga 1943 besil na placu na banderu kaj je švercal neke stvari. tak se to radi.

NU
nunek1
08:32 17.02.2012.

sa 820 grama je mogao upropastit 100 ljudi,možda i manje ali onda je svakom od njih organizam uništen,ubijen.Sa heroina se ne skida NITKO..Tog su dileri svijesni,to je pakosno i rabijatno ,planirano ubojstvo.. a sad mu dajte kaznu od god dana,da da baš kao za joint

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije