Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERNOST STRANCI
Povratak na članak

Riječanin će prije prevariti ženu nego glas dati HDZ-u ili Imoćanin SDP-u

U Istri, Varaždinu, Lici, Zadru, Međimurju... građani 25 godina biraju iste stranke

Komentari 84

PL
Placid
10:44 07.09.2016.

U Rijeci i dalje uspješno vlada komunistički teror i strah već 70 godina. Ako je igdje potrebna lustracija - to je Rijeka i Istra. Kad ćemo saznati istinu o fojbama i ostalim jamama o kojima vlada zavjet šutnje, a komunističke (i lažne antifašističke) elite nabogaćene na krvi svojih žrtava čuvaju plijen.

VL
DU
Deleted user
10:44 07.09.2016.

Notorno znano da su Havana, Pjongjang, Peking i Rijeka posljednje 4 preostale oaze komunističke misli na svijetu - i jedino je intrigantno da se Milanović uspio i s (pre)moćnom riječkom "oazom" posvaditi...

VL
FR
Franchescha
10:55 07.09.2016.

Nakon 4 godine katastrofalnog mandata neznam kako netko može glasati za SDP!

VL
Avatar MK
MK
10:55 07.09.2016.

Stranci mi uvijek hvale Hrvatsku - bilo to Zagreb, Varazdin ili Osijke, bilo to Split, Sibenik, Zadar ili Dubrovnik... Ali svi do jednoga mi govore kako je Rijeka ruzan grad i da tamo nema nista spektakularnoga vidjeti - a ja onda moram objasnjavati da je to zato jer tamo preko 70 godina bez prestanka vlada tzv. "Narodna" Partija. SDP ocito namjerno od Rijeke pravi kulisu zaostalog "sivila" jer sve cini da ljude programira da je sve oko njih "socijalna nepravda". Kako li samo Rijecanima nije dojadilo zivjeti u ovakvom duhovno zapustenom gradu?!

VL
ĆA
ćaćaća
11:01 07.09.2016.

rijeka ima s.korejski sindrom...

VL
MA
marsovac
10:47 07.09.2016.

da je pitati rijecane bili bi mi dans dio srbije.

VL
Avatar MK
MK
11:01 07.09.2016.

Neznam koji grad u Hrvatskoj je zapusteniji, siviji i duhovno osiromaseniji od Rijeke? To Narodna-Partija ocito ima specijalan razlog ljude u nesreci drzati - mozda u tom "sivilu-Rijeke" lezi tajna 70 godina jednoumlja (Rijeka = jako teske boje)!

VL
MA
marsovac
10:43 07.09.2016.

NDH kakva takva bila je Hrvatska,..........a partizanska yuga je bila to sto je bila,.....unistavanje Hrvata i sve Hrvatskoga. Diktatura proletera,.....vidi se gdije nas je njihovo znanje dovelo.

VL
Avatar johny21
johny21
10:54 07.09.2016.

Nije ni čudo što imaju toliko razvoda u Rijeci...

VL
Avatar MK
MK
11:15 07.09.2016.

Rijeka je neusporedivo naj siviji grad u Hrvatskoj - cak i gradovi u Albaniji su poprimili vise boje u tranziciji nego Rijeka! ...U takvoj depresiji kakva je umjetno stvorena u Rijeci - i Donald Trump bi postao ljevicar.

VL
Avatar MK
MK
11:35 07.09.2016.

Mozda bi Vojko Obersnel trebao uzeti nekoliko savjeta od bivseg gradonacelnika Tirane (danasnjeg premijera Albanije), kako se sa malo boje u gradu moze krenuti u borbu protiv depresije sivila urbanog real-socijalizma!

VL
MA
marsovac
11:19 07.09.2016.

dok je bila yuga rasla je i rijeka,......otkako ode yuga ode i rijeka sa njihovim prokomunisticko -socijalistickim sablastima. Diktatura proletera je i biti ce udruga amatera.......................................podatci jasno i glasno pokazuju da je rijeka sva manja i manja. Privredno i po broju stanovnika. ...........Oni bi sada rado postali italija samo ne Hrvatska i dio Hrvatske........ Za to je i odgovorno naseljavanje odredjene manjine na podrucju Istre i rijeke poslije 1945.

VL
Avatar Musashi
Musashi
11:11 07.09.2016.

U Rijeci se je dogodio jedan apsurd, najme grad je pretežno politički lijevo orijentiran, ne nedostaje mu obrazovanih ljudi, tehnološki je napredan… i za očekivati je bilo da će bolje reagirati na društveno-gospodarske promjene devedesetih, odnosno da će se kaoo takvo društvo bolje prilagoditi i mijenjati u skladu sa novonastalom društveno-gospodarskom situacijom. Kako se to nije dogodilo može se reći da je Rijeka samo deklarativno lijeva, da se prkosi i čeka limun, da se partikularno zbrine sebe, socijalno žica iz proračuna, bude stalno u revolucionarnom zanosu… Dočim je Imotski srcem i dušom to što je, k tome je poduzetan a socijalnu osjetljivost prakticira na Evanđelju, prirodan, ponosan, tradicionalan gradić koji je kroz povijest pokazao da zna opstati i brinuti se za sebe u teškim vremenima i uvjetima. Zato ih je bespredmetno uspoređivati, jedan je zdrav, čvrst, spreman da se bori, drugi sušta suprotnost

VL
EV
Evaluna0309
11:03 07.09.2016.

Ne znam stvarno tko ce vise dati glas SDP - u.

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
11:41 07.09.2016.

Prevarit ce oni zenu i bez izbora. He

VL
Avatar MK
MK
11:38 07.09.2016.

...da nije Trsata - Rijeka bi bila siva rupa na kugli zemaljskoj.

VL
KA
kapelica
11:23 07.09.2016.

Grad se raspada ali imamo maskare i grad koji teče uzvodno i sporki stari grad i autobusnu stanicu kao ugibalište i rivu na kojoj Niki ne šeta i industrijsku ulicu bez industrije

VL
AN
anticenzura
11:19 07.09.2016.

Sada nije vrijeme za ljevicarenje po Europi, sada su druga vremena i gradjani moraju cuvati svoju kulturu od invazije tudjih kolonizatora. Ne mogu vjerovati sta je ona neznalica od Milanovica izjavio jucer, veli da mi nismo Balkan i Bizant, a zaboravio je jadnik da su se Bizanti ocajnicki borili protiv invazije Arapa, i da bi danas Europa bila Arapska i Osmanlijska da nije bilo njih. Pa on i podrzava kolonizaciju kontinenta zajedno sa pomahnitalom babom iz Berlina i krca nam milione Arapa u Europu. Od svih izbjeglica nema ni 30% zena i djece sve muskarci od 18 do 40 godina. Sve se u grupama krecu po Europi. Ne zna on jadnik na sta su oni sve spremni. Nije nitko mogao zamisliti ni u mirnoj i miroljubivoj bivsoj nasoj drzavi da ce buknuti rat, pa se u 48 sati sve zapalilo. A ovi ljudi su nabrijani radi stanja u njihovim zemljama, i samo jedna iskra moze zapaliti citavu Europu, obzirom koliko njih ima, podje li sta po krivu. I ne treba se cuditi da desnica prednjaci u svim drzavama po Europi, radi ovih pomahnitalih politikanata poput Merkelice i Milanovica sto su slijepi pored zdravih ociju i ne znaju tko im glavu nosi!! Sada ne smije biti nikakvih podjela, nego Krscani moraju cuvati Europu, svi i katolici i pravoslavci, da nas ne zadesi kakvo cudo i ludilo iz tih mracnih vremena, a na dobrom smo putu!

VL
DU
Deleted user
11:21 07.09.2016.

Tipičan članak za novinare koji smatraju kako su ozbiljni analitičari političkih zbivanja, ali sve je to površno i paušalno

VL
DU
Deleted user
11:22 07.09.2016.

riječani su ograničeni u mozgu ... sami su govorili " more, šugaman ( ručnik ) i niš mi ne fali " za to vrijeme su albanci otvarali pekare , Hercegovci se snalazili a sad kažu došli su iz ....e materrine i se zeli... nisu im krivi došljaci već njihov nerad a suvišno je providno to što rade pod krinkom regionalizma. Jednako su pokrali državu kao i HDZ u svojim okvirima ako ne i više.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.