Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikalisti o pregovorima
Povratak na članak

Ribić: Ako nastave pokazivati mišiće, onda sam pesimističan. Mihalinec: Ne daju nam puno nade

Sutra očekujemo neku ponudu Vlade, ono što smo čuli da je ministar Josip Aladrović danas izjavio ne daje nam za nadu da će se išta promijeniti, kaže Mihalinec

Komentari 6

KA
Kal
21:48 12.11.2019.

A šta misle ovi imaju li dostojanstvo oni koji nisu na državnim jaslama njima nabij i poreze i prireze da bi se ovima dalo.

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
22:14 12.11.2019.

Druže Ribić , vi ste svoje dostojanstvo ( mislim na sve prosvjetare ) kontaminirali kroz ovaj štrajk . Zar vas nije sram pred tom ( uglavnom) maloljetnom djecom ? Di je sad Veljača , Borićka , Rudanica .....??

VL
Avatar Antikomunist
Antikomunist
22:40 12.11.2019.

Sad bi im već i dvadeset posto smanjio plaću

VL
Avatar hrjosko
hrjosko
06:10 13.11.2019.

Druže Rebiću zašto niste štajkali kad vam je SDPova vlada ukidala povlastice i rezala plaće? Iz vaših izjava vidim da ucjenjujete vladu!! To vaše ponašanje kod mene prouzročuje bijes i nelagodu. Kod mene sa takvim ponašanjem nikakvu povišicu nebi vi dobili! Imate jednostavno sreću što vas HNS štiti!

VL
IK
ikbmibm
11:26 13.11.2019.

Sindikalni terorizam.Ribić i ova ekipa imaju plaču veču od premijera.Odgovornosti nemaju ,a ni morala,Dosta izivljavanja nad našom djecom,roditeljima i studetima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.