Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravić o Bandiću
Povratak na članak

Nova snimka iz afere Agram: 'Gradonačelnik je naložio zamjenu zemljišta'

– Upravo je on htio smiriti svjetinu koja na Ivekovićevoj ulici i zapravo osigurati gradnju investitoru – kazala je Bravić

Komentari 14

DU
Deleted user
16:32 31.10.2014.

Znači novi Yutel je dobio zadaću da selektivno plasira snimke ispitivanja. Baš mi je žao Ivanke Tome.

VL
TR
trebor
17:58 31.10.2014.

nevjerovatna država...da netko može dobiti snimke miliciskog ispitivanja....užas

VL
IV
Ivanhop
16:43 31.10.2014.

Ovu lakrdiju od optužnica je naručio Milanović, mi smo postali policijska država, ovo nije normalno što se pakira Bandiću. Nadam se da Milanović i Ostojić nemaju kontrolu nad sudom kao što imaju nad policijom, uskok-om i dorh-om. Nadam se da će jednog dana netko Milanovića i Ostojića i sve one koji sudjeluju u ovom cirkusu tako pročešljavati i igrati se s njihovim životima.

VL
MX
Mister X
17:34 31.10.2014.

To mi se jako sviđa kad sud jako profunkcionira i svjedok optuži Gradonačelnika sa svjedočenjem od upravo 10 godina u nazad ,,,,, Ista praksa kao kod Sanadera sad čekam samo one vickaste igre svjedočenja=dokaza da mi smo svu smo kraliali i sve priznajemo da smo krali da bi Milanu dali - zadnjoj bud....

VL
LE
+leeloo+
16:49 31.10.2014.

...Bandić je uvijek bio prvenstveno čovjek, a tek onda političar!!! Milanoviću to jako smeta jer mu nikada, ali nikada neće biti ni do koljena....pogotovo nakon ovako ružnog hapšenja.... Milanoviću - srami se!!! Bandić - uz tebe smo!!!!! :-)

VL
OB
Objektivno...
18:10 31.10.2014.

"Ono na što bih Vam naročito htjela skrenuti pozornost je sljedeće: Dom Crvenog križa Jarun je građen, između ostaloga, i samodoprinosom građana Trešnjevke (sada: GČ Trešnjevka sjever i GČ Trešnjevka jug). Neću se upuštati u kalkulacije koliko je prikupljeno, kolikono, koliko utrošeno i sl. Ono što je bitno i što dokazujem i kopijama dokumenata u privitku (originali u posjedu Grada) je sljedeće: - sredstva samodoprinosa u iznosu od 8.234.643.-HRD su oročena 1992. godine, uz kamatnu stopu od 28,80% mjesečno; - dana 31.10.1997. godine tadašnja gradonačelnica Marina Matulović Dropulić potpisuje sporni Dogovor o suinvesticijskim udjelima u izgradnji poslovne zgrade Park prijateljstva 1 (Doma Crvenog križa Jarun), prema kojemu Grad Zagreb postaje, uskladno svojim ulaganjima suvlasnik na 25,226%; - nepuna tri mjeseca kasnije, 20.1.1998. godine, tadašnja gradonačelnica Marina Matulović Dropulić, dopisom Urbroj 251-01-01-98-1 od Zagrebačke banke traži prijenos oročenih sredstava samodoprinosa u Proračun Grada Zagreba; - iz navedenog je očito da sredstva samodoprinosa nisu usmjerena sukladno njihovoj namjeni, da su građani koji su uplaćivali samodoprinos oštećeni te da je suvlasnički udio građana (kojim upravlja Grad Zagreb) sklopljenim Dogovorom sa znanjem Grada umanjen. Molim Vas da ustanovite kako se tako nešto moglo uopće dogoditi, tko je za to odgovoran i da poduzmete odgovarajuće radnje kako bi se zaštitili interesi i imovina građana Trešnjevke koja je povjerena Gradu na čuvanje i upravljanje", stoji u predstavci vijećnice SDP-a Vide Beline. Gradsko poglavarstvo 2002. godine "otpisalo" svoje nekretnine U nastavku predstavke, bivša SDP-ova vijećnica ukazuje i na sumnjive manipulacije navedenim nekretninama od strane Gradskog poglavarstva 2002. godine. Prodaji nekretnine, kako navodi Vida Belina, prethodila je čudna procedura u Gradskom poglavarstvu koje je svoju nekretninu jednostavno "otpisalo" u korist trećih osoba, čime su Grad Zagreb i samouprava Trešnjevka oštećeni za svoj suvlasnički udio u nekretnini. "

VL
MX
Mister X
17:44 31.10.2014.

Gradonačelnik je naložio zamjenu zemljišta' Iako je u svjetu običaj da to rade čistačice , ili zaštitari, portiri da mjenjaju upravljaju sa gradskim zemljištem ovdje vidimo od šuba tko to u balkaniji radi-gradonačelnik i to nam je 100% dokaz da je lopov !!

VL
OB
Objektivno...
18:07 31.10.2014.

Bandić i Crveni križ Zagreb nezakonito preknjižili pa prodali Dom Crvenog križa Jarun Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić umiješan je, čini se, u još jednu aferu sa gradskim nekretninama. Bivša vijećnica Gradske četvrti Trešnjevka jug, u Zagrebu, Vida Belin, obnašajući svojujući svoju dužnost u gradskoj četvrti, kao vijećnik SDP-a, otkrila je sumnjive okolnosti oko nezakonitog preknjižavanja vlasništva nad zgradom Doma Crvenog križa Jarun, a potom i okolnosti pod kojima su Grad Zagreb i Crveni križ Zagreb nezakonito zgradu Doma Crvenog križa Jarun prodali za smiješnih 500 eura po kvadratu. Dokumentacija dokazuje kriminal u Gradskom poglavarstvu, gruntovnici i Crvenom križu Zagreb Dokumentacija kojom raspolaže bivša SDP-ova vijećnica u Vijeću Gradske četvrti Trešnjevka jug, ukazuje na kriminalne poslove zagrebačke gradske uprave i čelništva Crvenog križa Zagreb, koji su, prema dostupnim dokumentima, prvo nezakonito razvlastitli stvarne suvlasnike zgrade Doma Crvenog križa Jarun, da bi potom nezakonito vlasništvo zgrade uknjižili na jednog vlasnika, i to Crveni križ Zagreb, uz očitu prešutnu suglasnost Gradskog poglavarstva, nakon čega je uz suglasnost gradske uprave Crveni križ Zagreb vrijednu zgradu, na elitnoj lokaciji na zagrebačkom Jarunu, prodao za cijenu od 500 eura po kvadratu poslovnog prostora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.