Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Retardirani posinak silovao maćehu

zlostavljanje
ARHIVA VL
21.11.2009.
u 14:04

Osim za silovanje, osumnjičen je i za rodoskvrnuće te prijetnje smrću maćehi ako ga prijavi. Policiji ga je prijavio maćehin sin, mladićev polubrat.

Retardirani 20-godišnjak iz Zagorja priveden je istražnom sucu u Zagrebu zbog sumnje da je silovao maćehu (48) u zajedničkom domu.

Osim za silovanje, osumnjičen je i za rodoskvrnuće te prijetnje smrću maćehi ako ga prijavi. Policiji ga je prijavio maćehin sin, mladićev polubrat, kada je ugledao uplakanu majku.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
17:25 21.11.2009.

Mačeha se riješila retardirnog za uvjek elegantno uz pomoč bratske dobre ideje... Vidim dolje kako vole mnogi da nasjednu od šuba na svakovu priču ili bajku... Mniogi su toliko Hrvati da znaju odmah i presuditi...

DW
dr.who
16:15 21.11.2009.

a za silovanje nije bio retardiran?!

RE
real
22:52 22.11.2009.

jedino mi nije jasno zasto se smatra da je maceha rod ?.. recimo hipotetski, sin odseli od oca u inozemstvo, zivi odvojeno i stjecajem slucaja spandja se s mladom macehom a nezna ni da mu je maceha ??.. i stoto ako se maceha razvede, hoce li i dalje biti \"rod\" sinu svoga muza ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije