Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NAKON INAUGURACIJE
Povratak na članak

Republikanci u krizi, Bidenu su opozicija Fox News i anarhisti

Većina je medija čvrsto uz Bidena, ali ne i konzervativna televizija koja upozorava da su krajnje lijevi prosvjednici napali sjedište demokrata, ali ih novi lider ne želi osuditi

Komentari 29

MP
marijan.pinkeva
14:50 24.01.2021.

Pisac ovog teksta je u opoziciji s zdravim razumom.

VL
Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
13:46 24.01.2021.

Republikanci su u krasnom k. jer ni nisu predstavnici tjela, koje tobože zastupaju, kao i HDZ u hrvatskoj. pričaju o domoljublju, a u savezu su s strankom ratno zločinca Jovana Raškovića. to ne ide, ne možeš biti domoljub i onda koalirat s nekim tko je bio najveći protivnik ne HDZ-a, već Hrvata općenito i Hrvatske ko samostalne države. to su stvari, preko kojih ne može proći niti jedan istinski domoljub, za HDZ ne glasaju takvi, već uhljebi i stranačka mašinerija, ista stvar je i s SDPom, i onda opet narod bira to dvoje, a ignorira sve ostale, pa se ima obraza žalit nakon svakih izbora, nemate se pravo žalit, dok god birate jedne te iste. točka. a što se tiče Bidena, on je predstavnik duboke države i globalista, sigurno ne američkog naroda i njegovih interesa, jer nijednom narodu nije interes vodit ratove širom svijeta, za interes interesnih grupacija koje mlate pare na tome. i vladaju iz sjene državom i narodom, jer imaju više love od svih ostalih zajedno. prema tome, anarhisti i republikanci nisu prijetnja, prijetnja je netko tko će za razliku od Trumpa i Kolinde u Hrvatskoj, zauzet interes svog naroda, a to od američkog predsjednika niti jednog ne očekujem, posebno ne s obzirom da tamo izbore očito nadziru neki drugi, i da tamo izbori služe u stilu one, bitno da se održe, i da imamo kakvu takvu demokraciju, koja je zapravo laž i koja ne nudi istinski izbor naroda, jer netko drugi uvijek iskoči i postane važniji od tog naroda, koji i bira vlast.

VL
Avatar Botox.Biden
Botox.Biden
15:58 24.01.2021.

Život nakon inauguracije: uništio 70k poslova, pokrenuo vojnu akciju u Siriji, pustio sve ilegalne imigrante iz zatvora i zabranio deportacije, dopustio muškarcima koji se izjašnjavaju kao žene sudjelovanje (time i stipendije) u ženskim sportskim natjecanjima. A još nije prošao prvi tjedan. "Glasali" ste, uživajte... 🤡

VL
DU
Deleted user
16:20 24.01.2021.

Samo objavite sponzore bidenove kampanje i sve je jasno

VL
Avatar NATOvelesila
NATOvelesila
13:50 24.01.2021.

kada Srbima nije pošlo za rukom, napravit veliku srbiju, uvalili su nam Pupovca i realno više je za te velikosrpske ciljeve napravio on, nego ona četnička rulja 1990ih. zato jer glumata finoću, dok u stvari radi istu stvar kao i Rašković, ali je on za razliku od njega shvatio da tako ne može postić uspjeh, a ovako kako trenutno radi može. Ćirlica u Vukovaru je njegovo djelo, kao i naših uhljeba na vlasti od HDZa i SDPa, ali da se nije tu pojavio Pupovac s svojim umiljatim lomljenjem pogače i traženjem novčića, od te ćirilice vjerojatno nikad ne bi bilo ništa. pametno od strane njega i Srba, i ostalih etnobiznismena, a jako glupo od strane onih koji lažno predstavljaju svoj narod, na način da drugima pogoduju na njegovu štetu. ista stvar je i s Bidenom, i američkim izborima. unutarnji problemi amerike nisu od jučer, i nije problem što je netko crn bijel latinoamerikanc ili kinez, već to što oni se ponašaju kao da su svi jedno a nisu i ne mogu biti svi jedno, jer svaka ta skupina ima svoje interese i svoj pogled u budućnost amerike i američkog društva, u odnosu na onu drugu. prema tome, to je jasno ko dan o čemu je riječ. ali oni i dalje glavinjaju, i uporno govore kao Biden da su svi jedno, i da je normalno da u americi bijelci budu manjina, i da se ne mora biti Židov da bi se bilo Cionist, to su riječi Joe-a Bidena, pa se nemojte čudit kada amerika krene u još jedan rat za "demokraciju" u africi ili na bliskom istoku.

VL
ST
Startrack
16:50 24.01.2021.

FoxNews je jedina news stanica vrjedna paznje. Ja nikad ne prebacim na druge news stanice. Sve ostale su samo besmileno krajnje ljevicarenje.

VL
ST
stefj
16:59 24.01.2021.

Bidenu republikanci neće stvarati problem. Ionako su skoro svi mediji na njegovoj strani, opet će se bez pogovora hvaliti sve što radi, bez obzira koliko štetno bilo. Baš kao što je to bilo za Obame... Neosuđivanje divljanja antifa i anarhista samo pokazuje kakav put je odabrao Biden, koji će očito udovoljavati radikalima u svojoj stranci, a takvih ima i više nego dovoljno... Ameriku čeka nešto slično fašizmu, gdje će se pod okriljem političke korektnosti ušutkavati bilo kakvo drugačije mišljenje, gdje će se na osnovu toga uvesti nikad jača cenzura i gdje će se medijski progoniti neistomišljenici. Više nego ikada do sada...

VL
SI
sisavac
16:39 24.01.2021.

Republikanci će sad trebati platiti za 4 godine svojeg nerada i sviranja u dem trubu protiv trumpa. Pustili su da se trumpa napada bez ikakvih dokaza, a prave dokaze o korupciji bidena i sina su prešučivali. Pustili su da se napad na capitol okarakterizira ko trumpova rulja. Samo da se kao odmaknu od trumpa. Izdaja se uvijek kažnjavala.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:38 24.01.2021.

Cudnog li cuda! Svi mediji na strani Bidena! Kako nece biti kad su skoro svi u rukama sivih eminencija duboke drzave koji su i organizirali i proveli kradju izbora. Da se mediji drze politicke korektnosti kao i obicno, Bidena bi titulirali sa "lazni predsjednik USA"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.