Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okreću mu leđa
Povratak na članak

Republikanci ga se odriču, ali Trump ne odustaje: Neću se povući iz utrke, nema šanse

Sve veći broj Republikanaca okreće leđa Donaldu Trumpu nakon snimke iz 2005. u kojoj on vrijeđa žene.

Komentari 12

LU
Luptidu
10:05 09.10.2016.

Strašno je koliki je primitivizam ovdje. Ono što je Trump rekao,nije i ne može biti normalno. Vrijeđanje žena na onakav način,misliti da može hvatati žene gdje hoće i kako hoće, da mu sve one moraju "dati" samo zato što ima love je dno dna. Sve vas "muskarcine" koji tvrdite da je to "normalno među muškarcima pitam,da li bi vi dozvolili da vam netko tako takne ženu? Bi li i tad rekli da je to normalno?? Hillary je zlo,istina,ali i Trump je jednako zlo kako za Ameriku,tako i za svijet.

VL
Avatar lvan12
lvan12
09:34 09.10.2016.

Ono sto je Trump pricao, Bill je prakticirao... sjecamo se mi Monike... al jbga, ovaj je tad bio predsjednik pa je mogao... licemjerna Hillary je tada pustila Billa a sada neda Trumpu...

VL
ST
stomugromova
09:15 09.10.2016.

Vrijeđao je žene ? Da li Hillary žena ili sam vrag ? Uostalom,ona se javno hvalila kako je upoznata sa radom Lucifera,koliko god to nekima bilo smiješno.Bolesni sociopat će biti predsjednica SAD.To je dokaz da judeomaosonski kabalisti mogu raditi u SAD što god požele pa i postavljati svoje luđake na mjesto predsjednika. Trump je loš kandidat,a Hillary je mentalno bolesna osoba umiješana u kriminal za kojeg nije odgovarala jer je židovka.Gojimi za to idu u zatvor.Pranje love i malverzacije oko Zaklade Clinton,odnosno nje i njenog muža.I kad to sve zbrojite,onda je jasno kao dan da je cionistička korporacija SAD jedina stvarna opasnost za ovaj planet.

VL
Avatar samo Istina
samo Istina
09:19 09.10.2016.

Ne daj se Donalde! Kakav cinizam i licemjerstvo! Ona je bila odvjetnicu silovatelju 12-godišnje curice i izvukla ga iz zatvora, napadala je i prijetila svim Billovim žrtvama njegovog silovanja da ga ne prijave. Danas naoružava ISIL, i niko ništa.. Danasas je druga debata i ako Trump ne ogoli to sve do kraja, nitko neće jer svi mediji guraju killary

VL
ĆU
ćuprija
13:05 09.10.2016.

koliko god vi pisali protiv njega, on će postat predsjednik ..... uuuuuaaaaa SOROŠOVCI .... LA VIVA DONALD !!!!

VL
MA
malitrn
12:43 09.10.2016.

Bla bla bla ! "Hvatao žene za međunožje i grudi." Jako važno ! One su vrile stražnjicama i kosama i defilirale pred njim a on je trebao šta ? Svirat im pod balkonom ?

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:28 09.10.2016.

Ovaj čovjek je bolestan. Nije mi jasno kako je dogurao do pozicije predsjedničkog kandidata. To govori sve o mentalnom sklopu njegovog biračkog tijela. Čovjek ovakvog karaktera za kormilom svjetske megasile ... Bože sačuvaj! Ali ni Clintonicu ne obožavam. Umorna je od politike. To je očigledno. Ona sama sebi želi nešto dokazati. Želi postići vrhunac svoje bogate političke karijere i upisati se u povijest kao prva predsjednica SAD-a. To joj je jedina motivacija. Ali, što je tu je. Bolje ona nego ovaj turboidiot!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:22 09.10.2016.

Trump je gotov.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.