Reportaža s pučine: Splitski ribar otkrio nam je zlatno pravilo na koje gastronomi zaboravljaju
Reporteri Nedjelje s kultnim splitskim ribarima na pučini, daleko od korone, u lovu na slasne arbune, komarče, bukve...
Komentari 7
baš lijepa priča. previše idilična da bi bila istinita. malo je takvih ljudi, većina bi ipak jahtu za vozikanje, nikome se ne radi, nemojmo se zavaravati.
Oli moraš imati potvrdu da si 'istaknuti anifašista' da bi moga u ribe? Di se to diže i je li dovoljno da si samo antifašista?
Kad pocinje sezona?
“ Na naše ribanje doveo je i svoga staroga prijatelja, bivšeg pomorca i istaknutog antifašista...” A sto je to “istaknuti antifasist”... ? Je li to osoba koja se javno i beskompromisno bori protiv filofasistickih ispada mrznje poput onih Nenada Stazica u Saboru ili Peovicke, Bencicke i Kekinovke..? Ako je to to, onda kapa dolje. Ako pak mislis na dijete nekog komunipartizana koji i dan danas velica krvnika Tita i njegovu Partiju, onda si ga nosi doma.
farbaju brodove......prije ce biti pituravaju barke. To su nas vlasi tako govorili kad bi sljegli do mora.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Svi normalni ljudi su antifasisti. A i ribe bolje grizu na njihovu udicu, a vi ujkani ni ribe u zivotu niste ulovili vec drkate ovdje cijele dane kad cujete ime druga Tita! Umrijet ce te u teskim bolovima , a ljepotu zivota ne ce te dozivjeti ....