Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALEKO OD KORONE
Povratak na članak

Reportaža s pučine: Splitski ribar otkrio nam je zlatno pravilo na koje gastronomi zaboravljaju

Reporteri Nedjelje s kultnim splitskim ribarima na pučini, daleko od korone, u lovu na slasne arbune, komarče, bukve...

Komentari 7

HE
Hejterkojimrzisve
18:53 06.12.2020.

Svi normalni ljudi su antifasisti. A i ribe bolje grizu na njihovu udicu, a vi ujkani ni ribe u zivotu niste ulovili vec drkate ovdje cijele dane kad cujete ime druga Tita! Umrijet ce te u teskim bolovima , a ljepotu zivota ne ce te dozivjeti ....

VL
SI
sisavac
07:34 07.12.2020.

baš lijepa priča. previše idilična da bi bila istinita. malo je takvih ljudi, većina bi ipak jahtu za vozikanje, nikome se ne radi, nemojmo se zavaravati.

VL
MP
marijan.pinkeva
18:32 06.12.2020.

Oli moraš imati potvrdu da si 'istaknuti anifašista' da bi moga u ribe? Di se to diže i je li dovoljno da si samo antifašista?

VL
Avatar EtTore
EtTore
09:50 07.12.2020.

Kad pocinje sezona?

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
18:23 06.12.2020.

“ Na naše ribanje doveo je i svoga staroga prijatelja, bivšeg pomorca i istaknutog antifašista...” A sto je to “istaknuti antifasist”... ? Je li to osoba koja se javno i beskompromisno bori protiv filofasistickih ispada mrznje poput onih Nenada Stazica u Saboru ili Peovicke, Bencicke i Kekinovke..? Ako je to to, onda kapa dolje. Ako pak mislis na dijete nekog komunipartizana koji i dan danas velica krvnika Tita i njegovu Partiju, onda si ga nosi doma.

VL
DU
Deleted user
19:44 06.12.2020.

farbaju brodove......prije ce biti pituravaju barke. To su nas vlasi tako govorili kad bi sljegli do mora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.