Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živio život
Povratak na članak

Reportaža iz Beograda: Pogledajte kako se živjelo u Jugoslaviji

Ni u jedan direktorski ili službenički ured s drvenim ormarima do stropa nije se moglo zakoračiti, a da u njemu nije visjela Titova slika.

Komentari 8

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
14:49 15.12.2013.

Došli smo do nekih frapantnih informacija pregledavajući reklamne filmove pojedinih firmi u tome razdoblju. Tako smo došli do podatka da je, primjerice, “14. oktobar” iz Kruševca 1988. godine izvezao bagera i rovokopača u vrijednosti 280 milijuna američkih dolara – iznio je autor .... Tpliko ne izveze cijela hrvatska u godini gospodnjoj 2013 ...

VL
AA
aabbcc
20:12 05.04.2014.

Kao interesantno. Pusilo se na svim mjestima ali tada duvanski proizvodi i cigarete nisu smrdile kao ove danas...

VL
BI
billybull2
16:05 15.12.2013.

ne znam tko je I zasto napisao ovu hrpu lazi I nebuloza, ali definitivno se radi o hrpi lazi I nebuloza...naravno, s istocnojugoslavenskim stihom, kao I uvijek...

VL
CR
crniohhelo
07:54 06.04.2014.

Slike predsjednika vise u drugima zemljama svijeta ist tako, da u proslosti sve drugacije je bilo nego danas je istina, u prvome redu moramo o proslosti nesto vise znati jer samo tako mozemo razliku vidjeti i reci sto je danas bolje ili lose, primitivne komentare proslosti, nase proslosti jer neki su jos na zivotu iz toga vremena netrebamo raditi, bolje uciti nesto iz te proslosti iz toga vremena, znanje ne steti nikome.

VL
PO
poskorica
12:36 06.04.2014.

Mislim da ne treba pljuvati po svemu sto je bilo.Izvlacimo pouke iz proslosti kako bi nam bilo bolje danas.Nije prije bilo sve tako crno kao sto to neki uporno zele prikazati.Nostalgicari nisu zato da placu za onim sto je bilo,vecc ih za tu proslost vezu lijepe uspomene,a od ljepote bjeze samo budale.danas je drugo vrijeme i u njemu zivimo kako to mozemo,neko bolje neko losije,pa zasto bi onda onima koji sada zive losije vise odgovaralo sadasnje vrijeme.Svatko ima pravo na svoje jucer,danas i sutra.

VL
Avatar Observer
Observer
18:30 15.12.2013.

Kad se vec spominje da su na svakom zahodu visjele slike namrstenog bravara Tite , treba isto tako spomenuti da su u svim javnim prostorijama na zidovima postojali natpisi "Ne pljuj na pod". Zahodi su bili smrdljivi cucavci a zaa papir se nije ni znalo pa se prstom pisalo po zidu... Jugonostalgicari bi se toga trebali sjecati ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.