Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moramo početi raditi'
Povratak na članak

Renziju dosta besmislenih summita EU-a, traži stvarnu akciju

S obzirom na to da je Italija postala glavno odredište migranata koji u Europu stižu Sredozemljem, a talijansko kopno im je najbliže, Renzi je izrazio žaljenje "što je njegova zemlja izvukla kraći kraj".

Komentari 9

RO
rotšild
22:09 17.09.2016.

Osnove za preživljavanje. Drugo najgluplje biće na svijetu je ono koje ne može prepoznati svoje neprijatelje. A najgluplje biće je ono koje brani i surađiva sa, upravo tim neprijateljem, koji ugrožava njega i njegovu vrstu.

VL
RO
rotšild
22:10 17.09.2016.

Zbog izbjeglica židovi su krenuli u napad na Orbana.Europska Masonska Kaljuža je talionica naroda.Svinja koja bi u zadnjem hropcu mogla napraviti veliku svinjariju.

VL
RO
rotšild
22:11 17.09.2016.

Trenutno se radi na političkom projektu okupljanja bitno različitih nacionalnih interesa (pod vodstvom Francuske i Njemačke) bez traženja pristanka za istinsku federalnu integraciju sa stvarnim prijenosom nacionalnog suvereniteta na nadnacionalna zakonodavna tijela. To je nadnacionalni kriptoimperij koji počiva na sluganski nekompetentnim šupljoglavim birokratima koji su dvorske ulizice nove duhovne robovlasničke sinarhije.

VL
RO
rotšild
22:09 17.09.2016.

Moramo glasno i najstrožim riječima odbaciti ideju talionice naroda. Ova židovska ideja znači totalnu integraciju, totalno križanje i totalno izumiranje velike Bijele rase.

VL
RO
rotšild
22:09 17.09.2016.

Osnove za preživljavanje. Drugo najgluplje biće na svijetu je ono koje ne može prepoznati svoje neprijatelje. A najgluplje biće je ono koje brani i surađiva sa, upravo tim neprijateljem, koji ugrožava njega i njegovu vrstu.

VL
RO
rotšild
22:12 17.09.2016.

Lucifer Publishing Company odmah je počela okultno djelovati u sinergiji s Ur ložom Paneuropa na uništenju vrijednosti obitelji, uloge Pape, Crkve, majke, države, sekularnih europskih vrijednosti, djelujući na kvarenju ljudi, unoseći subkulture i naslijeđa drugih rasa potpuno stranih europskoj kulturi življenja u zadnjih 2000 godina. Svjedoci smo genocida, a genocidni: Christine Lagarde, Mario Monti, Mario Draghi, između ostalih, su visoko inicirani pripadnici, 32 stupanj, u nizu drugih te međunarodne lože, Ur Lože PAN EUROPA

VL
RO
rotšild
22:13 17.09.2016.

Europska masonska kaljuža je fašistička tvorevina i mora crknuti što prije. Tako je iz unije treba izači svaki europski narod koji drži do sebe. Europska Masonska Kaljuža je fašistička talionica naroda, umjetna tvorevina koja žurno mora crknut. U pitanju je biti ili ne biti, u pitanju je mi ili ona.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:11 21.09.2016.

renzi nema legitimitet na kraju krajeva. bez berlusconija italija je zemlja u rangu portugala. izbjeglice koje stignu u italiju bi trebali vlakovima voziti do austrije. ionak italija im nije odredište. a putniku treba pomoći. neka njemačka, u koju tako silnosilno žele, nešto promijeni. nek ukinu to veliko socijalno carstvo. koje je i nijemce same učinilo parazitima.

VL
DU
Deleted user
13:46 23.09.2016.

gori pod nogama Renci,ali sto ces kad je Politbiro u Briselu pod kontrolom Rochilda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.