Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivene iza željeznih vrata
Povratak na članak

Renovirali hotel pa pronašli tajne špijunske sobe UDBA-e: Jesu li prisluškivali Tita?

– Špijunske sobe najvjerojatnije su izgrađene oko 1969. godine kada se gradio i hotel – rekao je Marjan Batagelj.

Komentari 8

CU
cungalunga
12:36 13.04.2017.

monstrum

VL
MM
m.muharremi
13:18 13.04.2017.

da su se barem trudili znanjem, umijećem i sposobnošću za 45 g.bili bi korak vise ispred drugih , a ne tu gdje jesu. Njihovu nesposobnost oni su nastojali nadoknaditi UDB-om i KOS - om i gradili sistem na neprestanim prisluskivanjemm ove dvje zloglasne organiz.sto su ih dovele u kolaps i koštale glave...!

VL
BL
bljak007
12:19 13.04.2017.

Ahahaha, danas ne moraju graditi nikakve tajne sobe s prislušnim aparatima, danas je dovoljno,da imaju skener s kojim idu od frekvencije do frekvencihe, i gledaju i slušaju vas u sobi preko Smart Tv-a, i preko pametnih mobitela, iako su i isključeni! Bravo napredna tehnologija i nepovrediva privatnost!

VL
BU
Bubalamala
13:01 13.04.2017.

Vidi se koliko je tehnika napredovala, nema potrebe za skrivenim sobama a sve znaju o svakom pojedinom građaninu !

VL
LU
luftbrenzer
15:55 13.04.2017.

Prisluškivali su političke protivnike što je danas nezamislivo. Zato politički protivnici u današnje vrijeme slobodno rovare protiv države i to više nitko ne tu nadgleda. Nakon što su stečene maksimalne građanske slobode, neprijatelji Hrvatske iskoristile su tu blagodat i ui u tišini opljačkali vlastitu domovinu, znajući da ih nitko ne će prisluškivati, niti nad njima primjenjivati udbaške metode. Zato je udbi i trebalo slomiti kralješnjicu.

VL
KA
kamenjar47
15:13 13.04.2017.

Pioniri jos stuju tu pogrdu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.