Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah je postao hit

Začudio se kada je vidio što se skrivalo u zidu kuće: To mi je bila najveća dosad

Foto: Facebook
15.06.2020.
u 12:26

Košnica se prostirala na ukupno devet metara, a nalazila se u zidu kuće u malenom selu Eurekaton u američkoj saveznoj državi Tennessee

Kada je 'šaptač pčelama' David L. Glover izašao na jednu intervenciju ukloniti pčele koje su se zavukle u zid kuće, nije ni slutio da će to biti najveća košnica koju je ikad vidio.

Košnica se prostirala na ukupno devet metara, a nalazila se u zidu kuće u malenom selu Eurekaton u američkoj saveznoj državi Tennessee.

– Tijekom godina uklanjao sam velike košnice. Jednom sam čak postao viralan. U ponedjeljak sam uklonio najveću košnicu ikad – objavio je David L. Glover na Facebooku, a njegova objava odmah se proširila te je podijeljena 145 tisuća puta. Za uklanjanje košnice trebalo mu je čak devet sati.

Nakon što ukloni pčele David ih daje jednoj neprofitnoj organizaciji koja ih koristi u svojim programima ili tim pčelama puni košnice koje su ostale prazne, a što je veliki poticaj za tamošnje pčelare koji su pretrpjeli gubitke pčela tijekom zime.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije