Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiljan Reljić
Povratak na članak

Reljić: Merčep nije odobravao ono što se dogodilo obitelji Zec

– Nikad nije pokušao opravdati zločin. Rekao bi da ga treba istražiti i kazniti, jedino je za te ljude kao alibi navodio obiteljske situacije – kazao je Reljić.

Komentari 12

BB
brle brkić
08:46 18.04.2012.

Razumite čovijeka nije odobravao to al nije ni smijo ništa više poduzet jer biga prozvali srboljubiteljem a ovako je osto veliki hrvat.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
08:00 18.04.2012.

is this a joke?

VL
AR
arjavas
18:56 17.04.2012.

Manolić nije nikad bio ministar unutarnjih poslova , pa neznam od kud je novinarka izvukla taj podatak. Normalno je da Reljić brani Merčepa , jer je i on vrlo dobro znao šata merčepovci rade na terenu , ustvari brani sam sebe. Nebulozno je reći da je Merčep deklarativno bio protiv onog što se događalo u Pakrčkoj Poljani , a da kao pomočnik ministra nije ništa poduzeo da se to sprijeći .

VL
Avatar cetina
cetina
19:03 17.04.2012.

Treba istraziti kome je u interesu da se Mercep osudi i tada ce se saznati i tko je ubojica.Iz neba se vidi da je Mercepu namjesteno.Pustite covika da ide doma svojoj obitelji.

VL
PR
prosinecki
19:08 17.04.2012.

E moj \"arjavas\",sto se cudis .Jos je veca tragedija sto i ljudi koji bi to trebali clanak prije procitati nisu primjetili ili uopce nisu ni citali(ne mogu zasigurno tvrditi je su li glupi ili nemarni).Svatko tko iole zeli reci nesto istinito ili bar se razlikuje od \"neistomisljenika\" je izlupan minusima.Dobio si + od mene .

VL
MO
mozel
19:41 17.04.2012.

arjavas otkrio si Ameriku,sada si novi kristofer Columbo.Otkrivas da Manolic nije bio ministar unutarnjih poslova.Bio je koji je suradjivao sa udbom JNA isto kao i za vrijeme Jugoslavije i biljezio ono sto se njemu nije svidjalo i zapisivao koga treba da se osudi ili likvidira.

VL
JA
jamanuša
17:56 17.04.2012.

nije Tomo sebe mogao dizati u nebesa , to su samo mogli neki drugi koji su već tada za cilj imali smjestiti danas sutra, znam ih dosta koji su nosili crne odore jedino su krali da bi narušili ugled HOS-a-a dobro se zna koji su to majstori ---podvala-- dio njih EU traži

VL
CA
campa
20:37 17.04.2012.

Evo kako se zdušno izvršavaju direktive pristigle iz EU.Očito da bi se zadovoljile primjedbe u vezi pravosuđa Hrvatska mora procesuirati sve određene koje nije procesuiralo Haško tužilaštvo.Sve što je u domovinskom ratu bio moralni poticaj u borbenom i opsegu za za jednog Hrvackog vojnika treba omalovažiti i osuditi.Merčep je bio moralna veličina i uljevao hrabrost ljudima na prvoj crti da izdrže.Nevjerujem da je on ikome zapovjedio zločine.Ovo svjedočenje bivših političara-dužnosnika sa amnezijom samo govore o njihovom karakteru .

VL
TO
Toni50
21:10 17.04.2012.

Reljić: Merčep nije odobravao ono što se dogodilo srbskoj obitelji Zec .Sada kada vidi da bi mu to škodilo na sudu .

VL
FU
funkipuppi
19:53 17.04.2012.

Mercep u obrani Hrvatske nije postojao jer nigdje nije upisan kao vodja. Cak nije upisan ni kao vodja Mercepovaca. Kako je to moguce u jednoj regularnoj vojsci? Onda je kao nepostojeci branitelj dobio cin generala. Od pocetka, od vrha, ili jos bolje od Tudjmana i Suska njemu iskompleksiranoj budali je bila namjenjena uloga ubojica Srba a obzirom da nigdje nije upisan, niti Hrvatska niti bilo tko od glavesina Hrvatske nije mogao za to odgovarati. To svi znaju. Samo se o tome radi.

VL
OB
-obrisani-
17:58 17.04.2012.

I dalje sve isto, ne da nema nikakvih dokaza protiv Merčepa, nego sve što je navedeno u dosadašnjem djelu suđenja ide njemu u korist. Znači Merčep u vrijeme ubojstva obitelji Zec uopće nije bio u Hrvatskoj nego u Americi, ii on taj čin nije podržavao nego osuđivao. Kad ćemo konačno dobiti neku informaciju o tome na temelju čega je uopće podignuta ova optužnica, jer je vidljivo iz zrakoplova da je čovjek nevin, i da se bez veze maltretira nevinog čovjeka koji je uz to joši bolestan jer je već pretrpio jedan moždani udar. Vjerovatno ga žele mrcvariti dok ne umre, jer je to njihova poznata metoda još od Stepinca pa sve do Brodarca.

VL
NE
neverane
21:31 17.04.2012.

Onaj tko je smaknuo obitelj Zec zaslužuje najstrožu kaznu,ali ovaj igrokaz sa Merčepom je najobičnija Štrbčeva podvala koji po Hrvatskoj,očigledno uz pomoć domaćih izdajnika, sudi i presuđuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.