Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća?
Povratak na članak

Relativno blagostanje: Hrvatska iza Slovenije, zapošljavanje dobilo nisku ocjenu

Od svih vrijednosti, odnosno dimenzija koje se vrednuju na SEDA skoru, najvišu ocjenu Hrvatska je dobila iz jednakosti, 85,5, dok je najniža ocjena Hrvatskoj dodijeljena za visinu dohotka, tek 30,8.

Komentari 13

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:00 10.08.2018.

E sada treba zamisliti nasu zemlju bez ovih pljuvackih medija i negativne propagande. Meni nasi ljudi ne zelevjerovati da u prosjeku zivimo daleko kvalitetnije nego Ameri. Ali tako je. Jos da ne trazimo srecu negdje drugdje nego da razgledamo po svijet, upoznamo strane prednosti i greske i da nakon toga zavrnemo rukave doma i uhvatimo se u skripac sa domacim greskama u sistemu, bili bi super zemlja.

VL
GR
grebza
12:54 10.08.2018.

Za realnu ocjenu bi morali u Hrvatskoj provesti 6 mjeseci, živijeti ili pokušati investirati u nešto......

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
18:44 10.08.2018.

Kad smo bolji od slovenaca zašto onda Hrvati idu raditi u sloveniju a oni ne dolaze raditi u Hrvatsku?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.