Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDLOŽEN Miljenko Jurković
Povratak na članak

Rektorski kolegij prihvatio Borasov prijedlog za o.d. dekana Filozofskog fakulteta

Ključno je, kaže Jurković, da je potpisao suglasnost do izbora novog dekana, ali maksimum do šest mjeseci, što znači da će se legitimni izbor novog dekana provesti odmah

Komentari 5

DU
Deleted user
03:53 16.02.2021.

A da vi radije ukinete taj niškoristi fakultet?

VL
DU
Deleted user
06:30 16.02.2021.

Borasi, Bandići, Kerumi, Sanaderi, Vidoševići... jel smo mi kao država ukleti?

VL
BU
Bubreg2020
05:53 16.02.2021.

Vjerojatno je jedan mason naslijedio drugoga. Što ćemo sa pipkanjem djevojčica na filozofskom fakultetu i na ADU? Gura se pod tepih silovanja i seksualno nasrtanje profesora na studente na zagrebačkom sveučilištu, jer tko bi opstao!? Malo se primirilo otvoreno tržište diplomama...cijepi se preko reda, a? Još moram i slike gledati.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
00:11 16.02.2021.

Ovaj Boras još nije u Remetincu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.