Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filozofski fakultet
Povratak na članak

Rektor Boras suspendirao dekanicu Vlahović-Štetić, njezinu dužnost preuzeo Miljenko Šimpraga

Vlahović-Štetić optužena je za mobing Ante Čovića, danas prorektora

Komentari 9

Avatar Оѕvetnik Еrnesta Fulira
Оѕvetnik Еrnesta Fulira
14:49 08.07.2020.

Filozofski fakultet je notorno i tradicionalno leglo i inkubator “intelektualnih” kadrova koji razmisljaju protuhrvatski i protukrscanski. Filozofski fakultet treba procistiti od tog toksicnog otpada i napraviti iz njega ustanovu koja ce generirati intelektualce sa mentalitetom i svjetonazorom koji dijeli vise od 75% gradjana Hvatske. Dosta je ljevicarenja na FFZGu.

VL
FE
fevado
15:31 08.07.2020.

Prestao sam s uredom i sada. Radim od kuće 175 sati po satu radeći od kuće radeći ovaj jednostavan kućni posao na mreži. Zarađujem 22854 USD mjesečno radeći na mreži 4 sata dnevno. preporučio sam ti da probaš. nećete izgubiti ništa, samo ga isprobajte na sljedećoj web stranici i zarađujete svakodnevno ... Za više detalja ..............➤➤➤➤   cutt.ly/NyvKMnJ  

VL
TO
ToTu
13:36 11.07.2020.

Kad te umirove po sili zakona, a onda proradi taština, jal i neodgovornost desi se totalno sr..nje tzzv. elite sveučilišta u ZG .... Dno dna od rektora i suradnika koji su tu došli ZNA SE .... I zaostalost i zatucanoost autokrata u skladu sa njims samima...

VL
DU
Deleted user
16:25 08.07.2020.

Najgora ekipa je zadnjih godina vodila FF. Uspjela je stvoriti negativni image jer su svojom svjetonazorskom isključivošću u drugi plan stavili objektivne probleme . 70 do 80 % završenih studenata završava na 'birou' ,a oni koji rade dobivaju crkvicu. I tako počinje začaran krug nezadovoljnih intelektualaca i elite koja ne radi svoj posao nego gledaju privatne interese.

VL
UM
Umjereni
15:26 08.07.2020.

Neki ljudi imaju gadne psihičke probleme.

VL
MA
Mandekic
16:14 08.07.2020.

Sramota, smijenili zenu koja nije dozvolila postavljanje zlocinacke komunisticke zvijezde.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.