Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Rekreativce iznenadio prokopani rov i šljunčana barijera

Slavonski Brod: Rekreativce iznenadio prokopani rov i šjunčana barijera
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/9
14.04.2020.
u 09:40

Bila je to dodatna zaštitna mjera za suzbijanje širenja koronavirusa, na koju su se u Gradskoj upravi odlučili kako bi zaustavili one koji odredbe zabrane okupljanja na javnim površinama kontinuirano krše.

Građane koji su se ovih dana uputili prema popularnom rekreacijskom centru Poloj u Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu iznenadili su prokopani rovovi i barikade od šljunka na prometnici i pjesačkoj stazi. Bila je to dodatna zaštitna mjera za suzbijanje širenja koronavirusa, na koju su se u Gradskoj upravi odlučili kako bi zaustavili one koji odredbe zabrane okupljanja na javnim površinama kontinuirano krše.

Naime, ranije postavljena signalizacija nije sprečavala pojedince da unatoč propisanim mjerama i preporukama automobilima i biciklima krenu prema svom omiljenom izletištu.

Slavonski Brod: Rekreativce iznenadio prokopani rov i šjunčana barijera
1/9

Prepreke s jasnim prometnim znakovima zabrane postavljene su u svrhu sprečavanja prolaska vozilima i pješacima zbog mogućih većih izletničkih okupljanja na Poloju i riječnim splavovima na Savi, te duž nasipa u Splavarskoj ulici.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar speak_loud
speak_loud
14:47 14.04.2020.

Intelektualci u gradskoj upravi privatizirali grad. U trenutnoj situaciji svakoj gluposti koju učine mogu pripisati neku višu potrebu. Dobro, oni nas brane od korone, ali tko će nas obraniti od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije