Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki ekstremi
Povratak na članak

Rekordno visoke temperature u travnju, već je toplo kao u srpnju

Prema aktualnom prognostičkom materijalu, u idućih 10-ak dana Sredozemlju prijeti vrlo vruć zrak iz Afrike

Komentari 2

DU
Deleted user
12:06 11.04.2016.

Ma je! Jedna lasta ne čini proljeće a niti tri vruća dana srpanj! Jel vi znate kaj znači prosjek? Upravo to - prosjek, u ovom slučaju prosječnu temperaturu između hladnih kišnih i vrućih dana kroz broj dana u mjesecu. Proljeće karakterizira promjenjivo vrijeme što znači da mali broj dana ima baš karakteristike prosjeka! To da na vrijeme u Siciliji i južnoj Italiji utječu vjetrovi iz sjeverne Afrike je stvarno nekaj totalno novo, od pamtivijeka! Dajte radije umjesto nategnutog senzacinalizma, nešto slikica lijepog proljeća uz notu optimizma (ako ga novinari igdje mogu uočiti, optimizam u društvu, mislim).

VL
ZA
zambezi
12:03 11.04.2016.

Sad ce razdjeljnici doć do izražaja! Sigurno necu platit vise od 50 kn grijanje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.