Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apn
Povratak na članak

Rekordnih 2492 zahtjeva za subvencioniranje kredita

U Ministarstvu podsjećaju da se krediti subvencioniraju pet godina, a za svako rođeno dijete rok subvencioniranja produžuje se za još dvije godine

Komentari 2

Avatar anlaser
anlaser
09:46 05.10.2018.

Više štete ste napravili s ovim kreditima nego koristi. Rast cijena nekretnina je veća nego subvencionirani dio kredita tako da će država opet najviše profitirati kroz porez.

VL
PH
Petarstijena-HR
10:37 05.10.2018.

Ministar pravosuđa i policije moraju podnijeti ostavke i cijeli hijerarhijski lanac!!! Sudstvo mora doći pod protektorat EU, a Brisel imenovati povjerenika za sudstvo i pravosuđe!!!! Ovo je nedopustivo u bilo kojoj zemlji članici EU da se događaju ovakve stvari!!! Ovo je teški kriminal sustava/institucija-stanje je gore nego u Rumunjskoj i potrebna je direktna pomoć Brisela!!! Nadam se da ovaj kriminal promatraju EU i njihovi predstavnici, koji isto očito da su zakazali, dočim hitno ne reagiraju i imenuju povjerenika za pravosuđe!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.