Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijan za volanom

Rekorder zaustavljen u Karlovcu: Mladić (20) imao je 3,93 promila

kazna
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
24.05.2021.
u 12:14

Najveća izmjerena brzina kretanja vozila bila je 93 km/h na državnoj cesti DC 23, na dijelu prometnice gdje je ograničenje 60 km/h, a osobnim automobilom upravljala je 46-godišnjakinja

Tijekom proteklog vikenda od 21. do 23. svibnja na području Policijske uprave karlovačke provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu i sankcioniranje prekršaja. Utvrđeno je 280 prekršaja, a od toga se 21 prekršaj odnosi na upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, 91 na prekoračenje brzine kretanja vozila, 45 na nekorištenje sigurnosnog pojasa te 21 na korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.


 
Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 20-godišnjeg vozača osobnog automobila u Karlovcu, a iznosila je 3,93 promila. Najveća izmjerena brzina kretanja vozila bila je 93 km/h na državnoj cesti DC 23, na dijelu prometnice gdje je ograničenje 60 km/h, a osobnim automobilom upravljala je 46-godišnjakinja, izvijestila je karlovačka policija.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije