Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
120 dana zatvora

Hrvat u Njemačkoj završio iza rešetaka, nije imao 3.600 eura da plati kaznu

Njemačka policija
Ralph Orlowski/REUTERS/PIXSELL
22.05.2021.
u 13:48

Budući da nije mogao platiti iznos na licu mjesta, sada mora odslužiti zamjensku zatvorsku kaznu od 120 dana

Savezni policajci u petak ujutro uhitili su 36-godišnjeg Hrvata na Glavnom željezničkom kolodvoru u Münsteru, za kojim je tragalo Državno tužiteljstvo Zweibrücken po nalogu za uhićenje. Okružni sud u Zweibrückenu osudio je muškarca na novčanu kaznu od 3.600 eura zbog prijevare.

Budući da nije mogao platiti iznos na licu mjesta, sada mora odslužiti zamjensku zatvorsku kaznu od 120 dana, javlja Fenix magazin.

Nakon što je odveden u pritvor, savezna policija također je obavijestila šest drugih državnih tužitelja o trenutačnom boravištu muškarca jer su ga tražili zbog drugih prijevara i lihvarenja.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
15:12 22.05.2021.

A da napisete ime pa da odmah znamo o kakvom se "Hrvatu" radi?

DU
dugakita
15:08 22.05.2021.

To što ima hrvatske dokumente ne čini ga Hrvatkom nego samo hrvatskim državljanom.

JT
Jedan_tamo
15:21 22.05.2021.

Nicht der Rede wert. Was ist mit den deutschen ‚Unternehmern‘, die damals in den 90ern zusammen mit unseren Kriminellen bei uns in Kroatien die ganzen Firmen aufgekauft haben? Über diese ‚Happy Hour‘ damals spricht niemand.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije