Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna statistika
Povratak na članak

Rekordan broj novinara iza rešetaka zbog obavljanja svog posla

Dvojica Reutersovih novinara Wa Lone i Kyaw Soe Oo zatočena su u Mjanmaru zbog izvještavanja o progonu muslimanske manjine Rohindža

Komentari 2

Avatar Peterančan
Peterančan
17:01 14.12.2018.

E, kad bi se kod nas primjenjival takav zakon ni jedan novinar ne bi bil uhićen. Al "novinara" bi bilo tolko kaj bi se morali graditi novi zatvori.

VL
TO
Toni70
17:04 14.12.2018.

Rekordan broj novinara iza rešetaka zbog zlouporabe "slobode" podvala laži i zlonamjernog protupravnog nekorektnog podmuklog obavljanja svog posla.. Koliko je nevinih a da su iza rešetki vjerujem veoma malo ili niko ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.