Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKAO JE DA IMA KORONU

Agresivni muškarac zakašljao se policajcu u lice, dobio je zatvorsku kaznu

Foto: Northumbria Police/Press Association/PIXSELL
1/3
15.05.2020.
u 17:09

Sutkinja Sarah Griffiths opisala je njegovo ponašanje kao "zaista grozno"

Muškarac iz Newcastlea dobio je zatvorsku kaznu nakon što je u utorak. 12. svibnja, rekao da je zaražen koronavirusom i kašljao policajcu u lice. 

Dva policijska službenika bila su u patroli u ulici Blackett kada su vidjeli da 23-godišnji Mark Wright uznemiruje i vrijeđa ženu, piše BBC.

Prišli su, rekli su mu da se smiri i napusti to područje. Muškarac se nastavio ponašao agresivno, a policajci su ga upitali ima li koronavirus. Wright je odgovorio da ima pa se policajcu zakašljao u lice, no kasnije je rekao kako je lagao da je zaražen.

Zbog agresivnog ponašanja i incidenta koji je uslijedio, Mark Wright osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od šest mjeseci

Sutkinja Sarah Griffiths opisala je njegovo ponašanje kao "zaista grozno", prenosi The Independent

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije