Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična ideja
Povratak na članak

Registrirat će zadrugu i turiste voziti u tenkovima

– Zadruga će djelovati za područje cijele Hrvatske, sjedište će joj biti u Zagrebu, a osnivači su zadarski i sinjski tenkisti. Cilj ovog projekta je stvoriti jednu profitabilnu zadrugu koja će zapošljavati branitelje i donositi prihod – rekao je Morić.

Komentari 15

BA
bajo2
19:49 17.02.2015.

dobra ideja!

VL
AN
antonelić
20:04 17.02.2015.

bravo poduzetnici !!! i branitelji ( a i sam sam branitelj ) .... još samo da riješe pitanje financiranja , može jedan kredit u švicarskim francima .... ajmooooooo..

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
08:23 18.02.2015.

da, "malo" buke i posvemašnjeg treskanja je baš ono što svima nedostaje - poglavito turistima

VL
MT
mile the king
22:23 17.02.2015.

hehehe, al ce da lome koske i ginu turisti. ovo mora da je smislio grumf.

VL
SA
sajkaca
19:59 17.02.2015.

Eto kako se sve poklapa,uravo sad ce Srbija rasprodavati svoje stare tenkove,izgleda da su se ovi vec dogovrili sa srbima oko kupovine jer inace u cemu bi vozali turiste kad Hr nema tenkova.

VL
TA
tatac128
22:50 17.02.2015.

U životu nisam čuo veću glupost. Takva suluda ideja, pa toga nema ni u zanzibaru. Užasna ideja. Bolesni umovi samo ovo mogu smisliti.

VL
CH
chemica
22:00 17.02.2015.

Suludo. Koliko po satu vožnje? 5-6 iljadarki? Toliko goriva poždere beštija pa ti uživaj u vožnji.

VL
CR
crodux
20:27 17.02.2015.

mesić će voziti tenk za kaznu kao dobrotvorni rad!

VL
Avatar Honduras
Honduras
21:10 17.02.2015.

nešto ovako umobolno i besmisleno može smisliti samo besposleni branitelj - vožnja tenkovima kroz hrvatsku! a za ovaj biznis imaju svu opremu - osim par "sitnica" - tenkova, stotina hektara zemljišta, infrastukture itd... - a to ionako misle užicati od građana hrvatske i tako "zatvoriti financijsku konstrukciju". drugim riječima - da građani hrvatske financiraju njihovo igranje rata!!! stvarno su ga pretjerali... ne bi oni radili obične, "prljave" poslove - uzgajali voće i povrće. ne. oni bi po zemlji jurili tenkićima. nek si kupe play station pa nek se te gluposti igraju doma.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
21:00 17.02.2015.

ovo je prejadno - ovi branitelji jedino što žele je povratak u "dane ponosa i strave" - u rat. oni bi vozili tenkove po hrvatskoj!!! užas. čitave dane, 20 godina nakon rata, ti likovi sjede po birtijama i pričaju lovačkee priče iz rata... žive u prošlosti, jedinom vremenu kada su, sa puškom u ruci, bili "važni". umjesto da se presele u sadašnjost i počnu raditi kao i svi drugi, oni bi se opet igrali rata!!! a možda da kao dodatak ovom svom "projektu" turiste vode i u minska polja... pa tko preživi, ima besplatnu vožnju u tenkiću... a usput bi se i riješili zaostalih mina... katastrofa od "biznisa"... to može smisliti samo braniteljski um.

VL
US
USA
21:51 17.02.2015.

Ha, ha nabolji su mi za zabrinuti jugoljevicari Honduras i nijeminista kojima je svaka poveznica Hrvat-vojnik-sloboda uzasavajuca, pa su se strasno uzrujali. Ovo ne da je dobra ideja vec ovakvih stvari ima kod mene na svakom koraku. Od toga da ljudi imaju privatne tenkove, do borbi velikih maketa sa ljudskom posadom, do simulacija tenkovskih bitaka na poligonima etc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.