Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična ideja

Registrirat će zadrugu i turiste voziti u tenkovima

tenk
Foto: Ilustracija: Nel Pavletic/PIXSELL
17.02.2015.
u 19:43

– Zadruga će djelovati za područje cijele Hrvatske, sjedište će joj biti u Zagrebu, a osnivači su zadarski i sinjski tenkisti. Cilj ovog projekta je stvoriti jednu profitabilnu zadrugu koja će zapošljavati branitelje i donositi prihod – rekao je Morić.

U zadarskoj Udruzi tenkista ovih dana očekuju registraciju zadruge koja će se baviti vojnim turizmom na način da će turiste voziti u tenkovima, javlja Zadarski list.

Riječ je o projektu o kojem nisu dosad govorili i pripremaju ga u najvećoj tajnosti kako im se, kaže Branko Morić, do njegove realizacije nešto ne bi izjalovilo. Udrugu tenkista Hrvatske vojske ovih će dana registrirati kao zadrugu nakon čega namjeravaju zaposliti prve radnike i krenuti u nabavu tenkova. Namjeravaju sagraditi nekoliko poligona i ostale prateće sadržaje. Najizglednija mjesta za izgradnju poligona zasad su u okolici Slunja, Karlovca i Knina te u Ravnim kotarima koji su im zbog blizine mora najatraktivnija lokacija.

– Zadruga će djelovati za područje cijele Hrvatske, sjedište će joj biti u Zagrebu, a osnivači su zadarski i sinjski tenkisti. Cilj ovog projekta je stvoriti jednu profitabilnu zadrugu koja će zapošljavati branitelje i donositi prihod – rekao je Morić.

Dodao je da smatraju da bi ''vožnja turista tenkovima mogla postati novi vid vojnog turizma koji bi i državi donio koristi, ali i braniteljima posao''.

Cijeli članak možete pročitati ovdje

>> Slavko u oglasniku: Mijenjam tenk za Golf 4!

Komentara 15

BA
bajo2
19:49 17.02.2015.

dobra ideja!

AN
antonelić
20:04 17.02.2015.

bravo poduzetnici !!! i branitelji ( a i sam sam branitelj ) .... još samo da riješe pitanje financiranja , može jedan kredit u švicarskim francima .... ajmooooooo..

Avatar velika jabuka
velika jabuka
08:23 18.02.2015.

da, "malo" buke i posvemašnjeg treskanja je baš ono što svima nedostaje - poglavito turistima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije