Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjediv otkrije li se na vrijeme
Povratak na članak

Redovita mamografija gotovo je prepolovila smrtnost od raka dojke

Opasnost od skrininga dojke minimalna je i zanemariva, gotovo da i ne postoji. Omjer spriječenih smrti i karcinoma zbog mamografije je 242:1.

Komentari 5

OB
-obrisani-
18:48 14.12.2009.

nemojte, tako glasno, da neki od dezurnih mantijasa cuje....bit ce frke..!!!!

VL
Avatar punkufer
punkufer
11:32 15.12.2009.

Izvorni članak Američkog ministarstva zdravstva je dostupan na Internetu i svatko ga može pročitati pa tako i gospoda koja se svađaju s Glasom koncila čiji članak također nisu pročitali. Ovo je samo još jedan napad na Crkvu od strane dežurnihh pljuvača koji žele prikazati Crkvu nazadnom i institucijom nezainteresiranom za zdravlje naroda,a to je sve samo ne istina. Sramotno, zapravo.

VL
OB
-obrisani-
19:12 14.12.2009.

Svaka mama na mamografiju! Ostalima dojke i ne trebaju.

VL
CI
cicibela
19:42 14.12.2009.

Preporuka za mamografiju kao nezaobilaznu dijagnostičku metodu u ranom otkrivanju raka dojke, dolazi nam pd Ministarstva zdravstva , Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Udruge Europa Donna Hrvatska i AVON Kozmetike. Njihova preporuka ni po čemu se ne razlikujeje od crkvene dogme sve dok se javno i otvoreno ne povede stručna i argumentirana rasprava sa suprotstavljenim mišljenjem. Kod nas je uvriježen običaj da nema rasprava o monopolističkim diktatima. Kako o mamografiji, tako i o Europskoj Uniji. Dobiješ zapovijed, i provodiš je! A sve na dobrobit građana. Prava demokracija!

VL
OB
-obrisani-
21:55 14.12.2009.

(•)(•) . ▲ . ══

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.