Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Juričan
Povratak na članak

Redatelj Gazde poslao otvoreno pismo glavnom ravnatelju HRT-a: 'I Petrov je rekao da bi film svatko trebao vidjeti'

"Gospodine Bačiću, na mjesto glavnog ravnatelja HRT-a izabrani ste voljom Hrvatskog sabora i njemu odgovarate za provođenje javnog interesa. A ja Vas držim osobno odgovornim ako film ne bude prikazan"

Komentari 4

Avatar DŠ.....
DŠ.....
22:43 27.03.2017.

Nema straha , mladiću. Ubrzo ćeš snimiti film "Gazde". Takvih imamo na bacanje, a majstor tvoga formata znat će to iskoristiti.

VL
BK
branko-kockica
21:59 27.03.2017.

Pa nek si ga onda Božo Petrov prikaže kod sebe u Metkoviću, recimo u sklopu festivala "Božo i kumovi '17".

VL
BK
branko-kockica
00:26 28.03.2017.

Maštoviti su ovi naši filmaši. "General" - Ante Gotovina. "Gazda" - Ivica Todorić. Što je slijedeće: "Intelektualac", potresna drama o pučkom tribunu Miri Bulju, u glavnoj ulozi kamen za tješnjenje zelja?

VL
DU
Deleted user
22:27 27.03.2017.

Slutim da ce Gazda 2 poluciti jos veci uspjeh.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.