Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprema za djecu na dva zagrebačka sajma i - rasprodaji
Povratak na članak

Red za rabljeno i jeftino, novo i skupo za gledanje

Majice po 40, a kolica za tisuću kuna na Rodinoj rasprodaji izazvali gužvu, a Dječji i Sajam za bebe u Areni bili su raj za zabavu, ali ne i za povoljan šoping

Komentari 1

MA
Madonna
08:55 28.09.2009.

Rodi sve pohvale, u njih i njihove dobre namjere niti ne sumnjam. S druge strane, Dječji sajam je zaista veliko razočarenje. I ja sam tražila obuću za dijete, ali papuče, i glupavo se ponadala da će ovdje biti izlagača s povoljnijim cijenama, ali nit jednoga nit drugoga. Jedino me razveselilo što je na sajmu ponovno bio štand Ornelle iz Osijeka koji imaju krasnih dječjih majica sa smiješnim natpisima. Valjda su to i drugi zamijetili, jer sam jedino kod njih vidjela gužvu. I Turbo Limač je imao kakav-takav popust i bespaltni DVD uz svaku kupnju. Ostali - niš koristi!!! Ona naporna životna i ostala osiguranja koja misle da ak vam u zamjenu za besplatni balon mogu uzeti sve podatke, pa do raznoraznih proizvođača dječje kozmetike koji istu nisu u stanju ponuditi kao tester. Jad i bijeda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.