Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE PO CJENIKU
Povratak na članak

Reakcije na iznajmljivanje Sabora: Oporba i dalje kritizira, vladajući se brane

Dok oporba kritizira ovo posebice jer je HDZ dio grupacije Europske pučke stranke, vladajući ne vide nikakav problem u iznajmljivanju sabornice naglasivši kako će EPP svakako platiti sve što iskoristi.

Komentari 4

IV
IvoDivo
15:02 24.10.2019.

Dvorana u Saboru se iznajmljue za novce, uz to to je reklama za Hrvatsku i jačanje veza sa najačom strankom u Europi , koja ima najveći utjecaj pa i na našu Hrvatsku. Puno je tu pozitivnih momenata, no za leftardirane to je trn u oku.

VL
DI
Direkt
17:49 24.10.2019.

Kada u njoj boravi Glasnović i Bulj,mogli su je dati besplatno.

VL
DH
dalibor.hren
12:14 26.10.2019.

Oporba kritizira, a prošla sjednica nije mogla početi jer nije bilo kvoruma!?

VL
ZA
Zagor77
15:39 24.10.2019.

Da su oni bili na vlasti dalibije besplatno, à pitanje je bili uopste i dosli jer zadnji put kad su vladali cjela Europa nas je mrzila radi kukuriku koalicije SDPa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.