Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Knežić ga je fokusirala na temu s koje je Pupovac stalno skretao'

Pupovac je odbio išta komentirati, jučer se nije javljao ni na telefon jer je nazočio liturgiji u manastiru Krka
19. kolovoza 2015. u 19:15 59 komentara 7723 prikaza
Romina Knežić
Foto: Dnevnik Nove TV/Screenshot

Naprasno prekinut razgovor s Miloradom Pupovcem u Dnevniku Nove TV u utorak navečer postao je temom brojnih komentara.

Voditeljica Romina Knežić uzastopno je prekidala gosta, predsjednika Srpskog narodnog vijeća, što je završilo brzinskim okončanjem razgovora o problemu dvojezičnih ploča u Vukovaru.

Pupovac je vukovarsku situaciju usporedio s hipotetskom zabranom latinice 1947. u Novskoj ili Jasenovcu i kazao da problem ima reperkusije na cijelu zemlju, no upozoren je da je tema Vukovar i 2015. Pupovac je jučer bio na cjelodnevnom liturgijskom slavlju u manastiru Krka i nije odgovarao na telefonske pozive, tek SMS-om zamolivši da se čujemo dan poslije. Odbio je davati izjave i kolegi koji je pratio događaj.

"Voditeljica Dnevnika Nove TV svojim je moderiranjem intervjua nastojala gosta fokusirati na temu zbog koje je pozvan u emisiju. S obzirom na to da je sugovornik kontinuirano skretao s teme, voditeljica je morala razgovor u određenom trenutku privesti kraju jer, podsjećamo, riječ je o programu uživo u sklopu informativne emisije koja se bavi i drugim temama mimo navedene. Kao i mnogo puta dosad, gospodin Pupovac i dalje će biti relevantan i cijenjen gost u studiju Nove TV", piše u odgovoru s Nove TV

>>'Zamislite situaciju da je netko u Jasenovcu '46. rekao da latinica ne smije biti u upotrebi'

>>'Statut grada Vukovara krši Ustavom zajamčena prava'

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • krka:

  koliko se prašine diglo oko dame koja je "obrijala" ovog mrzitelja svega Hrvatskog, osim kune naravno, i urbanog četnika!!! postavljamo pitanje što se čekalo do sada da je mogao srati kako, i po kome je htio !!!

 • Avatar zabadalo5
  zabadalo5:

  Svaka čast novinarki na snalažljivosti. Ovaj čovjek nije zaslužio ni sekunde medijskog prostora...

 • Avatar juricamesko
  juricamesko:

  da samo deset posto hrvatskih novinara reagira kako je reagirala gospoda Romana hrvatski medijski prostor bio bi kudikamo cisci a ne bi nas trovale osobe tipa Pupovca.hvala Romana