Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na trovanje
Povratak na članak

Britanija traži pomoć Europe u poduzimanju akcije protiv ruskih špijunskih mreža

Britanska premijerka Theresa May pozvat će na "koordiniranu akciju" vlada EU-a na summitu u Bruxellesu u četvrtak, a također će pokušati uvjeriti čelnike Unije da izravno osude Rusiju zbog napada u Salisburyju

Komentari 9

Avatar Bosnjak1941
Bosnjak1941
17:11 22.03.2018.

Tako lose Britanci pripremili u vezi onog Skripalja da mi je smijesno....Nasli ga na klupi otrovanog...a trebali ga cuvat 24h..a on jedared na klupi...Sad cijela europa mora uc u rat sa Rusijom...Samo idiot moze verovat Britancima.

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:56 22.03.2018.

A ja sam mislio da su oni izglasali izlazak Brexit iz EU. Sada traze pomoc protiv "spijunskih mreza", pa zar oni nemaju svemocnog agenta 007, James Bond-a koji sve sam rjesava ? A da im EU posalje malo "doktora i inzenjera" iz Iraka, Jemena i Sirije, inace drzava koje su oni razbucali, pa da se ti malo pozabave "spijunskim mrezama" kad je vec 007 James Bond jako zauzet (mozda "istrazuje" Novicuk u Uzbekistanu ).

VL
BO
bo64
17:40 22.03.2018.

jos kad bi ih odbili

VL
DU
Deleted user
19:56 22.03.2018.

tako su i u prvom i u drugom ratu objavili rat njemackoj onda pusili .určinu amerikancima da im spasavaju guzicu.

VL
Avatar Zaječarac
Zaječarac
19:23 22.03.2018.

Rusija vam nije Irak . Previše ste se zaiglrali glupi ljigavci. Rusiji ne možete da podvalite svoje belosvetske laži. Zar hoćete da evropa da ratuje sa Rusijom zvog vaše bahatosti i laži . Verovatno polako uviđate da ste se zasrali uviđate da ste se zasrali pa pošavate svoj smrad brebaciti na druge kako bi se manje osećali na smrad. Nije vam uspela laž oko oboranja avionia u Ukrajni. Pokušavate na sve načine da naterate da Rusija prva povuče obarač kako bi ih okrivili za rat . Rusi će malo kasnije povući obarač od vas ali njihova municija leti mnogo brže nego što mislite

VL
ST
stomugromova
21:36 22.03.2018.

Britanci su nesposobni i za false flag operacije.Samo se sramote.Prvo su otrovali dvostrukog špijuna Litvinenka sa polonijem kojeg je navodni poslovni čovjek iz Rusije Lugovoj donio u kovčegu.Moš mislit gluposti.Ovdje je navodno otrov u Rusiji stavljen u kovčeg kćeri odd špijuna .Retardirani debili im vode državu.Meni općenito od Macrona, Merkel, May,Junckera,Timmermansa to više sliči na turbo folk estradu,nego na ozbiljne i odgovorne državnike.Putin je doktor znanosti za te korumpirane budale i poltrone.

VL
Avatar Aristarhh
Aristarhh
21:57 26.03.2018.

Čekao sam nakon Brexita potez demonskog čudovišta sa otoka. Sa strahom, jer čudovište sa otoka je zakuhalo svjetske ratove. Izgleda mi da je čudovište podmetnulo otrov sažvakanom ruskom špijunu. Kćerka je usputna i neophodna žrtva jer ona povezuje Rusiju i otrov. Jbt. Čudovište prvo napusti Europu a onda nas ko guske u magli gura u sukob sa Rusijom. OPREZ, još ima vremena za otkrivanje lisice.

VL
RA
ranko75
10:46 23.03.2018.

Tereza, sve sto ti mozemo posavjetovati je da zamolis Putina da mu u slobodnom vremenu sviras na carobnoj fruli. Jedino to bi ti moglo pomoci da pronadjes svoje mjesto u svijetu.

VL
ZD
zdubic
10:08 23.03.2018.

Kad će začepiti već jednom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.