Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET NA VISOKOM NIVOU
Povratak na članak

Reakcija na teške Macronove kritike: Merkel i Stoltenberg brane postojanje NATO-a

- Francuski predsjednik je izabrao drastične riječi. Ja se ne slažem s ovim stavom i mislim da ovakav nasumični napad nije nikome od koristi, rekla je Merkel reagirajući na kritike francuskog predsjednika Macrona

Komentari 3

Avatar Floyd1
Floyd1
18:59 07.11.2019.

Ovaj puta Macron vodi 1:0. Samo je rekao kaj vecina Evropljana misli, ali probuditi ce se i ostali kad Trump bude izabran drugi puta.

VL
KA
Kantarusa
20:05 07.11.2019.

Umisljeni Francuski pico pjevac.

VL
TO
Toni66
21:35 07.11.2019.

Ja se ne slažem s ovim stavom i mislim da ovakav nasumični napad nije nikome od koristi, rekla je Merkel redigirajući na kritike francuskog predsjednika Macrona.. Kako je naučio Baku slušati i sad će se smiriti sigurno Kad mu staratara kaže još si djetinjast i voliš pričati gluposti ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.