Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNI SUSRET
Povratak na članak

Reagan i Gorbačov susretom u Ženevi promijenili su tijek svjetske povijesti

Može li Ženevsko jezero ponovno otopiti led između Amerike i Rusije

Komentari 6

MP
miroslav.petkovic.7564
20:21 17.06.2021.

Ok zavrsio je hladni rat ali sad opet bivse sovjetske republike okupljaju se oko Rusije.Kirgizija Tadzikistan Uzbekistan Kazakstan strah od Kine. Te zemlje rusija je i tako hranila te zemlje opismenila ih izgradila bolnice gradove infrakstruturu kad se odjelili propali.. Sad dolaze ovdje u Rusiju radit jer su sve zapustili i propali.Vidimo i balticke zemlje izgubili pola stanovnistva strava itd.

VL
M3
Miške 3
05:15 18.06.2021.

USA OBEČAO Gorbačovu, da ako se Njemačka ujedini, NATO se neće proširiti na istočni dio Njemačke. Danas su u Poljskoj, Litvi, grabe Ukrajinu i idu dalje na Istok. Kao i Adolfo, vjerodostojni.

VL
BE
berija
22:09 17.06.2021.

Dobro, Silvije, par rečenica o Reaganu i Gorbačovu, ali nismo saznali kako su Putin i senilni starac promijenili povijest.

VL
Avatar Kojo Oborina Ujka
Kojo Oborina Ujka
19:56 17.06.2021.

Gorbačov izdajnik ruskoga naroda

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.