Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše skandala

Razvodi se bivši prvi par Njemačke - Christian i Bettina Wulff

'German President Christian Wulff (R) gestures as he talk with his wife Bettina to students during the visit of Montenegro's President Filip Vujanovic at Bellevue presidential palace in Berlin, Dezem
Reuters/PIXSELL
07.01.2013.
u 16:07

Okončan je brak kojeg su tabloidi željni glamura u njemačkom političkom životu godinama kovali u nebesa i prikazivali kao model kojemu treba težiti

Godina još nije niti krenula, a njemački mediji raspisali su se o razvodu kojeg s pravom etiketiraju \'\'razlazom godine\'\'. Naime, vijest o bračnom krahu potvrdili su ni manje ni više nego bivši njemački predsjednik Christian Wulff i njegova supruga Bettina, javlja Spiegel.

Njih dvoje žive odvojeno još od veljače prošle godine, odnosno otkako je Wulff zbog optužbi da je \'\'preko veze\'\' podigao kredit od 500.000 s povoljnom kamatom odstupio s predsjedničke dužnosti. Wulff je i dalje pod istragom ureda javnog tužitelja u Hanoveru, no niti Bettina nije ostala imuna na javne skandale. Tako je prije nekoliko mjeseci tužila Google jer je u tražilici njeno ime povezivao s prostitucijom, a s najstarijim zanatom povezivali su je i pojedini njemački mediji sugerirajući da nekad omiljena prva dama iza sebe ima \'\'sumnjivu prošlost\'\'. Bettina je prošle godine objavila autobiografiju u kojoj je bez skrivanja posvjedočila o bračnim problemima.

Bacilo je to dodatnu mrlju na brak kojeg su tabloidi željni glamura, kojeg u njemačkom političkom životu nedostaje, godinama kovali u nebesa i prikazivali kao model kojemu treba težiti.

39-godišnja plavuša s tetovažom i 53-godišnji političar vladajuće konzervativne kršćansko-demokratske unije utjelovili su ideal moderne obitelji. Vjenčali su se u ožujku 2008. godine kada je Christian bio guverner Donje Saske. Tada se razveo od prijašnje žene Christine s kojom je proveo 18 godina u braku. Oboje su u novi brak donijeli dijete iz prethodnog, a prije četiri godine postali su roditelji sinčića koji će nakon razvoda živjeti s majkom.

>>Njemački predsjednik Wulff podnio ostavku zbog zloporabe položaja

 

Komentara 2

NE
neki
16:25 07.01.2013.

Čekaj malo, model kojem treba težiti po ovom članku je onaj u kojem ostaviš ženu nakon 18 godina braka i oženiš plavušu?

XA
xaron
20:30 07.01.2013.

@ neki I prva zena mu je bila plavusa, a I on je plav. Sta je tvoj point?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije