Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA I VIDEO

Razotkrivena 'srpska mama' iz Njemačke, zbog svojih laži morala pobjeći iz Srbije?

Screenshot Twitter
24.08.2022.
u 22:34

Priča sa “srpskom majkom” koja štiti svog sina je krenula se širiti nakon što ju je na Twitteru prenio Ivica Božić, jedan od osnivača grupe Antiglobalisti Srbije.

Društvenim mrežama već danima kruži snimka 'srpske mame' iz Njemačke koja tobože tvrdi kako je platila kaznu jer nije htjela sina obući u haljinu, ali izgleda da baš i nije govorila istinu.

U videu 'majka dječaka' govori kako je dobila dopis iz Njemačkog ministarstva kako se za dolazak u školu djevojčice moraju obući kao dječaci, a dječaci kao curice, kako bi djeca sama doznala jesu li su oni muškog ili ženskog spola, a o čemu oni moraju sami odlučiti, prenosi Fenix-Magazin.de

Budući da ona to nije htjela učiniti 'svom sinu' tvrdi da je morala zbog toga platiti kaznu od 263 eura. Ta priča sa “srpskom majkom” koja štiti svog sina je krenula nakon što ju je na Twitteru prenio Ivica Božić, jedan od osnivača grupe Antiglobalisti Srbije. Evo što je on napisao puštajući taj video:

- Svjedočenje naše sestre Milke koja živi i radi u Nemačkoj. Želi da se vrati u neku Srbiju bolju, zato nam je dala podršku prilikom peticije za zabranu pederbala. Uvjetovanje koja je ona imala u EU neće proći u Srbiji. Muško će ostati muško,a žensko, žensko-  piše Božić na Twitteru.

Nakon puštanja videa, koji se potom dijelio društvenim mrežama, mnogi su se ubrzo zapitali je li to istina. Odgovor je ubrzo dao Dragan Šormaz, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke napisavši:

- Ova “srpska mama” iz Njemačke je ustvari Ruskinja iz humanitarnog centra u Nišu! Već je napustila Srbiju u strahu od uhićenja na zahtjev Njemačke zbog laži koje je izrekla u klipu koji kruži društvenim mrežama! - navodi Šormaz.

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
06:21 25.08.2022.

Njemačka bi tražila nečije izručenje zbog laži? Haha e to je glupost također

DU
Deleted user
23:28 24.08.2022.

Hahaha, Ruskinja iz humanitarnog centra u Nišu 😂

PK
Posljednji Komšikanac
23:49 24.08.2022.

Danas neistina, uskoro istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije